ΑΕ Ευόσμου: «Ότι δεν σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό»

Metrosport Team30 Μαΐου 2020

Εκλεισε και τυπικά η χρονιά για την ΑΕ Ευόσμου μετά την ανακοίνωση της απόφασης για την έφεση που κατέθεσε στο παιχνίδι της Α1 της ΕΠΣΜ με αντίπαλο τον Φοίνικα Πολίχνης. Οι διοικούντες της ομάδας επισημαίνουν: Σήμερα έκλεισε ένας κύκλος μιας επιτυχημένης χρονιάς , και ανοίγει ένας καινούργιος.
Η Διοίκηση της Αθλητικής Ενωσης Ευόσμου , αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους προπονητές , ποδοσφαιριστές, Τεχνικό Διευθυντή, την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και τον φροντιστή της ομάδας , για την καλή φετινή αγωνιστική χρονιά. Δυστυχώς  εξωαγωνιστικοί παράγοντες δεν μας επέτρεψαν να πανηγυρίσουμε την άνοδο της ομάδας στην Γ ́ Εθνική.
Θα πρέπει να γνωρίζουν κάποιοι κύριοι ότι, ̈ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό . Εμείς θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να υπηρετούμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να ηγούμαστε μιας ομάδας η οποία θα συνεχίσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο , και να διδάσκει ήθος και αξιοπρέπεια .
Έχω αφήσει τελευταία τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας μας .
̈ ΕΝΩΣΑΡΑ ̈ είναι όλοι αυτοί που μετέδιδαν στην ομάδα μας την θετική αύρα και το πάθος τους σε κάθε παιχνίδι της κάθε Κυριακή .
Είναι αυτοί που στερήθηκαν τον καφέ και την βόλτα τους , για να συνδράμουν με το εισιτήριο τους την προσπάθεια της ομάδας.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ. Όλους αυτούς τους ευχαριστούμε και για όλους αυτούς είμαστε και εμείς για πάντα ̈ ΕΝΩΣΑΡΑ ̈ .
Η παρουσία και συμμετοχή όλων, μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε , να ονειρευόμαστε και να σχεδιάζουμε για το μέλλον. ​Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.