«Αδύνατο να πάρεις την μπάλα από τον Μπίσεσβαρ, ο ΠΑΟΚ είναι στα καλύτερά του»

Metrosport Team15 Φεβρουαρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Γιώργος Τζοβάρας που παίζει στον Ατρόμητο και είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στον ΠΑΟΚ, κυρίως στις ακαδημίες της ομάδας.

Ο Τζοβάρας στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε στην εικόνα της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, στην δική του απόδοση, ενώ ξεχώρισε και τους παίκτες του ΠΑΟΚ που έκαναν την διαφορά.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Η εμπειρία ήταν ξεχωριστή. Πολύ ωραίο συναίσθημα που επέστρεψα στην Τούμπα. Ηταν κάτι το ξεχωριστό. Δεν ξεχνώ το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ μου έμαθε να παίζω ποδόσφαιρο, έκανα το πρώτο συμβόλαιο, ανδρώθηκα επαγγελματικά. Επαιξα με μεγάλο πάθος και έδωσα την ψυχή μου. Ηταν πολύ όμορφη η υποδοχή.

 Δεν γνώριζα πάρα πολλούς στον ΠΑΟΚ είδα οικεία πρόσωπα, μιλήσαμε με τον Τσιγγάρα, τον Μιχαηλίδη, τον Μπίσεσβαρ. Με υποδέχθηκαν πολύ ωραία. Οσο για την εμφάνισή μου, κίνητρο είναι το κάθε παιχνίδι. Ολοι προσπαθούμε να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη θέση. 

Ηθελα να δώσω το κάτι παραπάνω. Τα επόμενα παιχνίδια είναι εξίσου σημαντικά. Στόχος να βγάλουμε την ομάδα από την κατάσταση που βρίσκεται. Οσο για τον ΠΑΟΚ, είναι στα καλύτερά του, έχει ένα προπονητή που ξέρει τι να κάνει. Η δυναμική των παικτών είναι πολύ καλή και πιστεύω ότι θα πάει εξίσου καλά στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μου άρεσε πολύ ο Μπίσεσβαρ, τον μάρκαρα και εγώ, είναι αδύνατο να του πάρεις την μπάλα. Επίσης ο Ακπομ έχει σωματικά προσόντα, αυτούς τους δύο παίκτες, τους ένιωσα περισσότερο. Η θέση μου τα δύο τελευταία χρόνια, είναι αριστερός μπακ, μάρκαρα τον Μουργκ, έδωσα το 100%. Ήμουν ικανοποιητικός στην απόδοσή μου.

Οσο για το Άρης – ΠΑΟΚ που ακολουθεί είναι ένα ντέρμπι πολύ σημαντικό. Ο Άρης περιμένει τον νέο του προπονητή. Το γνωρίζουμε όλοι πως αυτό το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την καλή φάση που βρίσκεται και να χτυπήσει το παιχνίδι.

Οσο για εμένα, έχω βρει τις κατάλληλες συνθήκες. Με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Θέλω να τους βοηθήσω και να εξελίσσομαι καθημερινά. Ο κύριος στόχος είναι να σωθεί η ομάδα στο τέλος της χρονιάς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.