Αδικήθηκε, αλλά το μείζον είναι η αγωνιστική ασυνέπειά του

Δημήτρης Κανελλάκης14 Δεκεμβρίου 2021

Παρά τις δύο περιπτώσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται και, ειδικά για το σπρώξιμο του Λαλά έχει, κατά την δική μου άποψη, απόλυτο δίκιο ότι ήταν πέναλτι, για τον Άρη δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την εικόνα που παρουσίασε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης.»

Προσωπικά θεωρώ ότι ήταν ένα πισωγύρισμα για την ομάδα του Μάντζιου ο τρόπος με τον οποίο εμφανίστηκε προχθές στον Πειραιά. Ήταν, νομίζω, το χειρότερο ματς για τον Άρη στο πρωτάθλημα, μετά από την ήττα-ντροπή από τον ΠΑΣ στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Δεν μπορεί ο Άρης να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου του, αλλά και όσων παρακολουθούν το πρωτάθλημα της Super League, όταν έχει τέτοιες διακυμάνσεις, τέτοιες μεταπτώσεις.

Για να θεωρηθεί μια ομάδα ως... κορυφής, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η σταθερότητα, η συνέπεια. Δεν γίνεται να χάνεις στην έδρα σου 5-0 από τον ΠΑΣ, να πηγαίνεις στην Τούμπα και να κερδίζεις, να κερδίζεις άλλα δύο ματς μετά και να είσαι με τον Ολυμπιακό χωρίς τελική προσπάθεια μέχρι το 70ο λεπτό, σχεδόν.

Δυστυχώς για τον Άρη, εκεί που κερδίζει τις εντυπώσεις και υποχρεώνει τους πάντες να τον σχολιάζουν θετικά, κάνει ένα παιχνίδι τόσο προβληματικό που να αναρωτιέται ο καθένας τι μπορεί να συμβαίνει με αυτή την ομάδα.

Το λέω γιατί με τον Ολυμπιακό ο Άρης δεν ήταν απλά μέτριος. Δεν ήταν ότι δεν του βγήκε η τακτική του. Δεν υπήρχε στο ματς. Ήταν κάκιστος.

Και δεν είναι το μείζον, φυσικά, ότι και ο Ολυμπιακός δεν έκανε πολλές φάσεις. Αυτό δεν είναι υπέρ του Άρη αλλά κατά του. Για τον απλούστατο λόγο ότι απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που και αυτός δεν ήταν καλός, ο Άρης όχι μόνο δεν το εκμεταλλεύτηκε, αλλά έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο είναι εμφανέστατη η έλλειψη ανταγωνισμού, που ο Ολυμπιακός μοιάζει να παίζει χωρίς αντίπαλο, που ο ΠΑΟΚ έχει μείνει πολύ πίσω, που η ΑΕΚ δεν είναι φόβητρο, ο Άρης έχει μεγάλη ευκαιρία, ειδικά αν του επιστραφούν οι έξι βαθμοί, να κάνει την καλύτερη σεζόν στην ιστορία του.

Φτάνει να βρει την ισορροπία που του λείπει και να μην έχει τέτοιες -εντελώς απροσδόκητα μερικές φορές- μεταπτώσεις στην απόδοσή του...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.