Αδίκησε τον εαυτό του ο Μακεδονικός, ήττα (2-1) στη Μηχανιώνα

Αχίλλειος Έξαρχος18 Οκτωβρίου 2020

Δεν τα κατάφερε ο Μακεδονικός στη Μηχανιώνα απέναντι στον τοπικό Ποσειδώνα και γνώρισε την ήττα με 2-1 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι «πράσινοι» είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης, δημιούργησαν ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Συλλέκτη, ωστόσο, στάθηκαν άτυχοι και έτσι δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι θετικό από το παιχνίδι. 

Στον αντίποδα, ο Ποσειδώνας ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός, εκμεταλλεύτηκε καλύτερα τις δικές του ευκαιρίες και μετά το τρίποντο της πρεμιέρας στο Κιλκίς διπλασίασε τα νικηφόρα αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα.

Ο Μακεδονικός μπήκε πιο δυνατά στο ματς και απείλησε με τους Μαυρομάτη (1’), Τσουκάνη (3’), Ζαννάκη (10’), ενώ ο τελευταίος είχε και δοκάρι στο 21. Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, ήταν αυτοί που έφτασαν πρώτοι στο γκολ στο 32’ με ένα δυνατό σουτ του Χαρίση εκτός περιοχής.

Στο β’ μέρος οι «πράσινοι» πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση και αφού έχασαν ευκαιρίες με τους Προσκυνητόπουλο (50’, 58’) και Τσουκάνη στο 67’ ήρθε η ισοφάριση με κεφαλιά του Καστριτσέα. 

Ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας αντέδρασε άμεσα και δύο λεπτά μετά την ισοφάριση επανέκτησε το προβάδισμα με τον Χατζηβασιλειάδη. Ο Μακεδονικός προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση, ωστόσο, οι «ψαράδες» κατάφεραν να διατηρήσουν τα κεκτημένα και έφτασαν στη νίκη με 2-1.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ (Αμανατίδης): Συλλέκτης, Μολώνης (65’ Χατζηβασιλειάδης), Αναγνώστης, Τραχανάς, Λαγόντσος, Μπλάτζιος, Δεληζάνος (70’ Σφέτκος), Δημητρακόπουλος, Αζούδης (65’ Γιαννούσης), Χαρίσης (90’+3’ Πανταζίδης), Ξανθόπουλος, Χατζηβασιλειάδης (65’ Μολώνης).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Παντζιαράς): Γρηγοριάδης, Γουνόπουλος, Καστριτσέας, Καραμπάς (80’ Τουλής), Προσκυνητόπουλος, Πολυζωίδης, Δοϊρανλής, Καράμπελας, Ζαννάκης (53’ Κορέας), Μαυρομάτης (53’ Χουζούρης), Τσουκάνης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.