«Αδίκησα τον εαυτό μου, αυτά θα συμβούλευα σε Κούτσια και Κωνσταντέλια»

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν της Βέροιας, Στέλιος Πόζογλου και αναφέρθηκε στη δουλειά που κάνουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου στις ακαδημίες και για το γεγονός ότι πολλά από αυτά φέτος τα βλέπουμε να αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν μπορώ να ξεχάσω το παιχνίδι με την Άλκμααρ. Ήμουν στην αποστολή, αλλά δεν ήξερα αν θα πάρω χρόνο συμμετοχής. Ο Στέφενς μου έδωσε την ευκαιρία, έζησα το όνειρό μου και σκόραρα απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Τα συναισθήματά μου και μετά από τόσα χρόνια που έχουν περάσει δεν μπορώ να τα περιγράψω. Πολλές φορές έχω πει στον εαυτό μου ότι μπορεί να τον αδίκησα. Δεν πέρασαν τα χρόνια και επιδιώκω να φτάσω όσο το δυνατόν γίνεται εκεί που ήμουν πριν. Θα συμβούλευσα στον Κούτσια και στον Κωνσταντέλια να μην έχουν άγχος και να το ευχαριστηθούν σήμερα εφόσον πάρουν χρόνο συμμετοχής. Είναι ωραίο να βλέπεις νεαρούς παίκτες να αγωνίζονται σε ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Είναι ευχάριστο να αναδεικνύονται τα δικά μας παιδιά. Πρέπει να το κάνουν όλοι οι σύλλογοι. Ο ΠΑΟΚ δίνει βάση εκεί και φαίνονται τα αποτελέσματα και της δουλειάς που γίνεται». 

Με ποιους παίκτες του ΠΑΟΚ κρατάς επαφές:

«Με τον Στοχ παρότι αποχώρησε κρατάω επαφές, καθώς είχαμε μια ιδιαίτερη σχέση και με βοήθησε πολύ, αλλά γενικά με όλους μιλάω είμαι κοινωνικό παιδί».

Για τη Βέροια και για το γεγονός ότι έχουν να αγωνιστούν από τον περασμένο Μάρτιο λόγω της πανδημίας:

«Στην ουσία πρέπει να ξανά κάνουμε προετοιμασία. Από τον περασμένο Μάρτιο έχουμε να δώσουμε επίσημο παιχνίδι. Προπονήσεις κάνουμε ανά γκρουπ 3-4 ατόμων. Εμάς μας λείπουν οι αγώνες. Εγώ είμαι στη Θεσσαλονίκη και κάνω ατομικό, ενώ οι υπόλοιπο στη Βέροια. Ελπίζω να βρεθεί λύση σύντομα και να ξανά πατήσουμε χορτάρι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.