«Λάθος ο χειρισμός για Βιεϊρίνια, αν φύγει ο Γιαννούλης θα ήθελα Σταφυλίδη»

Metrosport Team06 Αυγούστου 2020

Ενθουσιασμένος με την προσπάθεια των νεαρών παικτών που δοκίμασε ο Αμπέλ Φερέιρα στα παιχνίδια των πλέι οφ του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Κερμανίδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι πρέπει να τους δείξουν εμπιστοσύνη και να τους δώσουν ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο Μιχαηλίδη.

Επιπλέον, σχολίασε την υπόθεση ανανέωσης του Αντελίνο Βιεϊρίνια επισημαίνοντας ότι οι χειρισμοί της διοίκησης δεν ήταν σωστοί. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιλογή νέων παικτών στα παιχνίδια των πλέι οφ: «Κάναμε ένα λάθος με τα νέα παιδιά αυτά. Το παράδειγμα των Μιχαηλίδη, Τζόλη, Τσιγγάρα δείχνει ότι μπορεί να βασιστεί και να χτίσει ομάδα πάνω σε αυτά τα παιδιά. Είναι ξεκάθαρο. Από τη στιγμή που ξοδεύονται πολλά εκατομμύρια στις ακαδημίες πρέπει να βγουν κάποια παιδιά.

Ιδιαίτερα ο Μιχαηλίδης. Θα είναι αδικαιολόγητο να μην είναι στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Θα γράψει ιστορία αν τον αφήσουν. Δεν θα πρέπει να του κόψουν το πάθος και την ενέργεια που παίζει. Θα έχει μεγάλη εξέλιξη. Τους δόθηκε η ευκαιρία και τους είδαμε στα παιχνίδια των πλέι οφ. Αυτοί οι παίκτες μας έδωσαν τη δεύτερη θέση. Τα παιδιά μπορούν. Θα είναι λάθος να τους κόψουμε τα φτερά. Θα είναι λάθος αν το κάνουν.».

Για επιστροφή Σταφυλίδη: «Αυτό το παιδί είναι ΠΑΟΚτσής. Έχουμε το Γιαννούλη σε αυτή τη θέση και μόνο αν αδειάσει η θέση θα μπορούμε να μιλάμε για τον Σταφυλίδη. Θα τον ήθελα. Είναι έτοιμος για τον ΠΑΟΚ και μια πολύ καλή λύση».

Για το Βιεϊρίνια: «Δεν είναι εύκολη η περίπτωση. Δεν ξέρω ποιος ήταν ο χειρισμός και δεν έχει βρεθεί λύση μέχρι σήμερα. Δεν ξέρουμε πως ξεκίνησε η συνομιλία διοίκησης και παίκτη και δεν έχει λυθεί το θέμα. Σίγουρα πέρασε μια μπόρα πέρυσι αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην τον ανανεώσουν αν εγγυάται ο ίδιος ότι θα συνεχίσει να προσφέρει και ως αρχηγός θα τραβήξει την ομάδα. Αδικεί το πρόσωπο του αυτό. Είναι λάθος ο χειρισμός απέναντι στο Βιεϊρίνια. Νομίζω θα μπορούσε να βρεθεί η χρυσή τομή. Ο υγιής και καλός Βιεϊρινια μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ, είναι ένα καλό εργαλείο».

Για το ποδόσφαιρο: «Το ποδόσφαιρο μας δεν είναι αξιόπιστο. Περισσότερο ακούγονται οι παράγοντες παρά το θέαμα και τις ομάδες. Το ποδόσφαιρο παίζεται στα δικαστήρια. Δεν είναι ποδόσφαιρο. Πρέπει να ξεκαθαρίσει και να γίνει ελκυστικό προς τον κόσμο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.