«Αδιάβροχος» ο Αρης στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον άνευρο Παναθηναϊκό

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2019

Με την... αγαπημένη του φέτος ισοπαλία έφυγε από το ΟΑΚΑ ο Αρης, μένοντας στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό, υπό καταρρακτώδη βροχή.

Ηταν η έβδομη φορά που οι κιτρινόμαυροι αναδεικνύονται ισόπαλοι σε φετινή τους αναμέτρηση, εφαρμόζοντας το ποδοσφαιρικό ρητό «αν δεν μπορείς να κερδίσεις, τουλάχιστον μη χάνεις». Ο Αρης βέβαια θα μπορούσε και να κερδίσει αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική του προσπάθεια ή στην τελική πάσα. Σκόραρε μία φορά, αλλά το τέρμα του Φετφατζίδη ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο τέλος μάλιστα γλίτωσε και την ήττα στο δοκάρι του Κουρμπέλη μετά από το φάουλ του Ζαχίντ. Η ομάδα του Ενινγκ έμεινε στην πέμπτη θέση μαζί με ΑΕΛ και Παναθηναϊκό.

Καλύτερος στο πρώτο μέρος

Στο πρώτο ημίχρονο, o Αρης ήταν καλύτερος, έδειξε μεγαλύτερη διάθεση και προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, εκμεταλλευόμενος την ποιότητα κάποιων παικτών του. Ο Παναθηναϊκός μπλοκαρίστηκε μεσοεπιθετικά και είχε μόλις μία καλή στιγμή με τον Περέα στο 22’. Οι κιτρινόμαυροι είχαν καλή στιγμή με τον Λάρσον στο 12’ και μία ακόμη με τον Ιντέγε στο 38’.

Ακυρωθέν γκολ και... δοκάρι

Το σκηνικό παρέμεινε ίδιο και στο δεύτερο μέρος, με τον Αρη πάντως να φτάνει πολύ κοντά στο γκολ με τον Λάρσον στο 60’ και τελικά να τα καταφέρνει δύο λεπτά αργότερα με τον Φετφατζίδη, αλλά το τέρμα να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Οι πράσινοι κάπως... αφυπνίστηκαν από τη φάση αυτή, ανέβασαν την πίεση τους και έφτασαν κοντά στο 1-0, δύο λεπτά μετά, με τον Μακέντα να βγαίνει απέναντι στον Κουέστα, αλλά να αστοχεί. Ο Άρης θα μπορούσε να κάνει το 0-1 ξανά με τον Φετφατζίδη, στο 74ο λεπτό, όμως ο Διουδης έπεσε στη γωνία και μπλόκαρε το σουτ. Στο 82’ ο Ζαχίντ εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά, ο Κουρμπέλης πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Κουέστα, ενώ η τελευταία φάση ανήκε στον Αρη, όταν στο 82’ ο Ροζ έπιασε την κεφαλιά από φάουλ του Ματίγια, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Αποστολάκης, Ινσούα, Πούγγουρας, Νούνες, Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης (66’ Ζαχίντ), Μπουζούκης (74’ Χατζηθεοδωρίδης), Περέα (83’ Καμπετσής), Μακέντα.

ΑΡΗΣ (Μίκαελ Ένινγκ): Κουέστα, Κόρχουτ, Βέλεθ, Ρόουζ, Δεληζήσης, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (90+2’ Ντιγκινί), Μπρούνο Γκάμα (58’ Μαντσίνι), Λάρσον (71’ Τόνσο), Ιντέγιε.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.