Άλεξ Σοάρες: «Kαλή προοπτική για τον Φιλίπε ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2022

Για τον αδερφό του Φιλίπε και την πιθανότητα μεταγραφής στον ΠΑΟΚ μίλησε ο παίκτης του ΝΠΣ Βόλου, Άλεξ Σοάρες, στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πότε θα έρθει ο αδερφός του στην Ελλάδα: «Δεν ξέρω πότε θα έρθει. Μιλήσαμε αρκετά. Θα είναι μια καλή προοπτική για εκείνον το να έρθει στον ΠΑΟΚ».

Για το τι σκέφτεται για το μέλλον του ο Φιλίπε: «Δεν ήταν σίγουρος για το τι θα γίνει. Ήθελε να εξετάσει όλες τις προοπτικές και δεν μου απάντησε με σιγουριά».

Για το λόγο που δεν βρισκόταν στην αποστολή ο Φιλίπ: «Είχε ένα μικρό τραυματισμό και για αυτό δεν ήταν στην αποστολή. Δεν είναι κάτι σοβαρό, η κατάσταση του πλέον, είναι καλή και μπορεί να συμμετέχει κανονικά». 

Για το τι είπε στον αδερφό του για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω ειλικρινά ποια θα είναι η εξέλιξη. Διαβάζω και εγώ από τον τύπο τι συμβαίνει. Όταν μιλήσαμε, του είπα ότι είναι μια ιδανική προοπτική καθώς ο ΠΑΟΚ είναι ένα καλό κλαμπ και θα του προσφέρει ό,τι χρειάζεται για να κάνει μια καριέρα. Δεν έχω προγραμματίσει να μιλήσω μαζί του. Περιμένω τις εξελίξεις. Όταν θα υπάρχει κάτι σίγουρο, θα μπορέσω να το πω».

Για το ΝΠΣ Βόλο: «Αισθάνομαι πολύ καλά». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.