Αδερφή Νάσου Κωνσταντίνου: «Δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη για τον αδερφό μου, ευχαριστώ τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ για όλα»

Metrosport Team29 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε η αδερφή του Νάσου Κωνσταντίνου, Νατάσα, και μίλησε για την παρουσία του Χρήστου Καρυπίδη στον τάφο του αδερφού της, ενώ αναφέρθηκε και στη βοήθεια του ΠΑΟΚ προς την οικογένεια του αδικοχαμένου οπαδού του ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Πάντα θα ευχαριστώ και την ομάδα και τον κύριο Σαββίδη. Είτε στην Κύπρο είτε στον εξωτερικό μας στέλνουν φωτογραφίες, φανέλες και οτιδήποτε έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Ηταν συγκινητική η πρωτοβουλία του κυρίου Καρυπίδη, τους ευχαριστώ που είναι στο πλευρό μας.

 Εκτός από το κοιμητήριο πήγαν και στο εκκλησάκι που κάναμε για τον Νάσο, πήγαν στον ΣΦ ΠΑΟΚ Πάφου, και έχουμε προσκλήσεις στα φιλικά παιχνίδια. Βέβαια θα πάμε στα φιλικά και τους ευχαριστούμε για όλα. Θα στηρίξουμε την ομάδα όπως μας στηρίζει. Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε στο γήπεδο σε αγώνα του ΠΑΟΚ ήταν με την Ομόνοια στην Ευρώπη. όσες φορές ήμασταν στη Θεσσαλονίκη για τις δίκες, ήταν καλοκαίρι και δεν υπήρχαν αγώνες» τόνισε αρχικά η αδερφή του Νάσου.

Και συνέχισε λέγοντας: «Πάντα αγαπούσε το ποδόσφαιρο ο Νάσος, μία φορά τον μήνα ήθελε να πάει να δει τον ΠΑΟΚ. Είχε όνειρο να γνωρίζει όλους τους παίκτες, είπα στον πατέρα μου τι ήθελε ο Νάσος. Δεν σκεφτήκαμε ποτέ πως αν δεν ασχολιόταν με τον ΠΑΟΚ, θα ήταν στη ζωή. Τιμωρήθηκαν με 11 χρόνια οι δράστες αλλά είναι έξω ακόμη. Δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη και δεν το πιστεύω μόνο εγώ. Η ομάδα και ο κύριος Σαββίδης μας έχουν βοηθήσει και θα τον ευχαριστώ μια ζωή για όσα έχει κάνει για εμάς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.