«Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε»

Γιώργος Ζαΐρης02 Οκτωβρίου 2022

Αυτό το σύνθημα θα ακουστεί σήμερα για μια ακόμη χρονιά στα Τέμπη. Στο μνημείο όπου η ασπρόμαυρη οικογένεια κάθε χρόνο γονατίζει για να τιμήσει τη μνήμη των έξι αδικοχαμένων παιδιών που στις 4 Οκτωβρίου 1999 έχασαν τη ζωή τους. 

«Χαράλαμπε, Δημήτρη, Χριστίνα, Αναστάσιε, Γιώργο, Κυριάκο η αγάπη σας για τον ΠΑΟΚ σας έφερε εδώ, σας άφησε εδώ, συνέχισε παραπέρα και αποτέλεσε παράδειγμα αφοσίωσης και πίστης στα τέσσερα γράμματα για όσους κάθονται δίπλα στις θέσεις σας, θυμούνται τις εκδρομές σας και δακρύζουν όταν γυρίζουν σ΄εκείνο το δύσκολο βράδυ του Οκτωβρίου του ‘99» σημειώνει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Σήμερα αντιπροσωπεία όλων των τμημάτων της ασπρόμαυρης οικογένειας αλλά και πλήθος κόσμου θα είναι στις 11:00 στο μνημείο. Αναμένεται να βρεθούν και ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου που έμειναν εκτός αποστολής για τον σημερινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Να σημειώσουμε πως με απόφαση των Συνδέσμων, στην Τούμπα σήμερα θα κρεμαστούν μόνο τα πανό με τις φωτογραφίες και τα ονόματα των έξι αδικοχαμένων οπαδών. Πριν την έναρξη του αγώνα στο μνημείο που βρίσκεται μπροστά στην θύρα 4, οι αποστολές των δυο ομάδων αλλά και οι διαιτητές θα αφήσουν λουλούδια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.