Αχτσιόγλου: «Είμαι φανατική... ΠΑΟΚτσού» - Το παιχνίδι που πήγε και έχασε 3-0 ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team13 Μαΐου 2023

Για τη ζωή της, την πολιτική αλλά και την ομάδα που υποστήριζε από μικρό παιδί μίλησε στο «Personas» η βουλεύτρια Επικρατείας και υπουργός Εργασίας επί ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, αποκαλύπτοντας την αγάπη της για τον ΠΑΟΚ αλλά και το παιχνίδι που πήγε και ο Δικέφαλος ηττήθηκε με 3-0.

Πιο συγκεκριμένα για τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη σημείωσε: «Στη Θεσσαλονίκη έζησα 12 χρόνια. Πήρα πτυχίο, έκανα μεταπτυχιακό, διδακτορικό. Θεωρώ όμως ότι η Θεσσαλονίκη εξαντλείται από ένα χρονικό σημείο και μετά. Η Αθήνα έχει το ωραίο που νιώθεις ότι δεν εξαντλείται. Έχει πάντα πλευρές, γειτονιές, νιώθεις ότι υπάρχει κάτι καινούργιο να δεις που δεν είδες χθες, που λες, α εκεί δεν πρόλαβα να πάω. Η Θεσσαλονίκη έχει την αίσθηση της οικογένειας, είναι πολύ ζεστή, γλυκιά, την ξέρω, είναι το σπίτι μου όταν πηγαίνω εκεί, αλλά εξαντλείται».

Ενώ για τον ΠΑΟΚ, πρόσθεσε: «Το σπίτι μου ήταν στην Άνω Τούμπα. Στο γήπεδο δεν πήγαινα, αλλά ήμουν φανατική ΠΑΟΚτσού. Εγώ και ο κύριος Τσακαλώτος. Έχουμε πάει και γήπεδο μαζί. Είχε χάσει 3-0 ο ΠΑΟΚ, τραγωδία, καλύτερα να μην πηγαίναμε. Ο Ευκλείδης πηγαίνει συχνά γήπεδο και είναι αυτό που μας ενώνει και θα μας ενώνει για πάντα. Ακόμη και όταν διαφωνούσαμε, με συγχωρούσε γιατί είμαι ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.