Αχαΐα: Ο 25χρονος χτύπησε το κεφάλι του σε μπαλκόνι και έπεσε στο κενό κρατώντας στην αγκαλιά του τον 4χρονο

Metrosport Team12 Νοεμβρίου 2025

Ένα απίστευτο δυστύχημα βύθισε στο πένθος τον Άγιο Νικόλαο Δυτικής Αχαΐας το μεσημέρι της Τρίτης (11/11). Ένα αγοράκι μόλις 4 ετών έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μαντρότοιχο ύψους περίπου δύο μέτρων, ενώ βρισκόταν στην αγκαλιά του 25χρονου θείου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος πήρε τον μικρό Ανδρέα για μία απογευματινή βόλτα, με τη συγκατάθεση των γονιών του παιδιού. Οι δυο τους έπαιζαν και έτρεχαν σε δρόμο του χωριού, όταν – κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες – ο θείος χτύπησε το κεφάλι του σε χαμηλό μπαλκόνι και έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να πέσουν και οι δύο στο κενό.

Το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ άμεση ήταν η κινητοποίηση της οικογένειας και των κατοίκων. Οι παππούδες του 4χρονου τον μετέφεραν αρχικά σε κοντινό χωριό, όπου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας. Οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διακομιδή του στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, όπου δόθηκε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών για περισσότερα από 40 λεπτά, ο μικρός Ανδρέας δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 25χρονος θείος διακομίστηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και συνελήφθη κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του παιδιού δεν επιθυμούν την ποινική δίωξή του. Μετά το εξιτήριο που έλαβε, αφέθηκε ελεύθερος.

Στην κατάθεσή του ο νεαρός άνδρας φέρεται να δήλωσε πως «πήρε τον ανιψιό του για μια απλή βόλτα» και πως «όλα συνέβησαν μέσα σε δευτερόλεπτα, όταν βρέθηκαν στο κενό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.