Στη σύλληψη συνολικά οκτώ ατόμων, μετά την κατάρρευση ενός 13χρονου μαθητή σε Γυμνάσιο της Δυτικής Αχαΐας λόγω χρήσης ναρκωτικών, προχώρησε η ΕΛΑΣ.
Όπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα, ο ανήλικος έκανε χρήση κάνναβης μέσα στο σχολείο, παρουσιάζοντας έντονα σωματικά συμπτώματα κατά τη διάρκεια του μαθήματος, καταρρέοντας, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο.
Παράλληλα, η διευθύντρια του σχολείου και εκπαιδευτικοί ενημέρωσαν της Αρχές, που έσπευσε στο σημείο, προχωρώντας στη σύλληψη δύο ανηλίκων, ηλικίας 15 ετών που έδωσαν τα ναρκωτικά στον ανήλικο, έναντι του ποσού των 15 ευρώ, με τη δικογραφία να περιλαμβάνει τις κατηγορίες της διακίνησης ναρκωτικών, της χρήσης ναρκωτικών και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Ταυτόχρονα, συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων οι γονείς των τριών παιδιών και ο 13χρονος.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube