Α. Ζίβκοβιτς-Παίκτης της χρονιάς: «Να κερδίσω περισσότερα τρόπαια με τον ΠΑΟΚ»!

Metrosport Team20 Ιουλίου 2021

Παίκτης της χρονιάς που πέρασε ψηφίστηκε από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω των Social Media και ο ίδιος ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, αναδείχθηκε MVP της σεζόν 2020-2021.

Μάλιστα ο Ζίβκοβιτς χαρακτήρισε αυτή τη διάκριση ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για να κερδίσει όσο περισσότερα τρόπαια με τον ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν:

«Παίκτης της χρονιάς για το 2020-2021. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους οπαδούς και τους συμπαίκτες μου, χωρίς εσάς δεν θα μπορούσα να κατακτήσω αυτό το βραβείο. Αυτή η διάκριση αποτελεί ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για εμένα προκειμένου να κερδίσω όσο περισσότερα τρόπαια μπορώ με τον ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν. Νέες προκλήσεις έρχονται για εμένα...Πάμε ΠΑΟΚάρα».

Σε δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο της βράβευσής του υποστήριξε:

«Φανταστικό, τι να πω...Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν είχα καταφέρει τίποτα μόνος μου. Ευχαριστώ τον σύλλογο και όλο το τιμ της ομάδας».

 Για το αν είναι διαφορετικό το να αναδεικνύεται MVP από τους συμπαίκτες του και όχι τους φιλάθλους: «Είναι κάτι σημαντικό γιατί είναι από τους συμπαίκτες μου, όπως είχπα χωρίς αυτούς δεν θα έκανα τίποτα, ευχαριστώ και πάλι». 

Ρωτήθηκε για την πιο σημαντική στιγμή της περσινής σεζόν: «Νομίζω η πιο σημαντική ήταν όταν πηραμε το Κύπελλο, ελπίζω φέτος να φτάσουμε στην κατάκτηση του νταμπλ. Ηταν φανταστικό το συναίσθημα στην φάση του νικητήριου γκολ. Είδα τον Μάικλ (σ.σ. Κρμέντσικ) από τα δεξιά του έκανε με μία την πάσα και ήλπιζα η μπάλα να περάσει... Μετά είδατε τι συνέβη». 

 Μήνυμα στους συμπαίκτες του: «Ευχαριστώ μάγκες , σας αγαπ, χωρίς εσάς δεν κατάφερνα τίποτα, συχζίζουμε, πάμε να πάρουμε το νταμπλ». Τέλος, σημείωσε «δεν σκέφτομαι και αν πάρω το βραβείο του καλύτερου γκολ, προετοιμαζόμαστε σωστάσ για την σεζόν που έρχεται, να πάρουμε το νταμπλ και να κάνουμε μία καλή σεζόν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.