Άρης: Ο ελεύθερος Σίντνεϊ, ο... δεσμευμένος Μπρόρσον και η αγωνία για τον στόπερ

Μάνος Χατζάκης31 Αυγούστου 2021

Aνοιχτό σε κάθε... πρόβλεψη παραμένει το θέμα απόκτησης του δεύτερου βασικού στόπερ, όπως έχει επικρατήσει να λέγεται τους τελευταίους μήνες. Μπρόρσον και Σίντνεϊ ή Σίντνεϊ και Μπρόρσον ερίζουν (ακόμη) για το ποιος θα επικρατήσει.

Από τη Δευτέρα (30/8), ο βραζιλιάνος στόπερ είναι πλέον ελεύθερος από την Μπέτις, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Metrosport.gr και περιμένει το... νεύμα του Άρη, ώστε να προχωρήσει το θέμα.

Πέρα από τα στοιχεία, αγωνιστικής φύσης, που χωρίζουν τους δύο κεντρικούς αμυντικούς, η ειδοποιός διαφορά που ενδιαφέρει τους Θεσσαλονικείς είναι ότι στην περίπτωση του Λατίνου δεν χρειάζεται να μιλήσουν με την ισπανική ομάδα, ενώ στην αντίστοιχη του Σουηδού πρέπει να πληρώσουν και τη Μάλμε, από την οποία περιμένουν απάντηση εδώ και εβδομάδες, χωρίς εκείνη να έρχεται.

Ο,τι είναι να γίνει με τον Μπρόρσον θα γίνει σήμερα, καθώς λήγει η μεταγραφική περίοδος, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στο θέμα του Σίντνεϊ, ο οποίος μπορεί να κλείσει και τα επόμενα 24ωρα, διότι θα ξεκινήσει η περίοδος εγγραφών των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Από πλευράς ΠΑΕ, έχουν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις καλής θέλησης και προς τις δύο πλευρές. Η προσφορά στη Μάλμε είναι βελτιωμένη και παραμένει σε ισχύ, άρα είναι θέμα των Σκανδιναβών τι θα αποφασίσουν. Στο θέμα Σίντνεϊ, οι Θεσσαλονικείς έχουν στείλει -επίσης- γενναία προσφορά, η απόσταση είναι μικρή και όχι ικανή να χαλάσει το ντιλ.

Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για παίκτη εγνωσμένης αξίας, με σχεδόν γεμάτες σεζόν και πολλές παραστάσεις στην καριέρα του. Οπως και ο Μπρόρσον, διαθέτει αγωνιστική ετοιμότητα, άρα ο χρόνος προσαρμογής δεν θα είναι μεγάλος. Αμφότεροι έχουν ομάδα, έχουν και ρυθμό, απλώς οι περιπτώσεις τους καθυστέρησαν αρκετά έως πολύ για διαφορετικές αιτίες.

Το ερώτημα είναι άλλο και αφορά και τους δύο υποψήφιους στόχους:

Θα κάτσει η μπίλια σε έναν εκ των δύο ή η αναζήτηση θα επεκταθεί στους ελεύθερους; Ιδανικά, οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν παίκτη, ο οποίος μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις της άμυνας, αν χρειαστεί, και να μην είναι μονοδιάστατος.

Βασικά στοιχεία επίσης είναι η ταχύτητα με την μπάλα στα πόδια και η ικανότητα να ξεκινά το παιχνίδι από το κέντρο της άμυνας.

Με τούτα και με εκείνα φτάσαμε στις 31 του Αυγούστου και έχει ο Θεός, γιατί υπάρχει το χρονικό περιθώριο για ανατροπές και εκπλήξεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.