«A Bola»: Μιλάνε ΠΑΟΚ-Μπενφίκα για Ντάντας, αυτό είναι το «αγκάθι»

Metrosport Team29 Μαΐου 2023

Συνομιλίες για τον Τιάγκο Ντάντας έχουν ο ΠΑΟΚ και η Μπενφίκα για το ενδεχόμενο ενός νέου δανεισμού του στον Δικέφαλο και την επόμενη σεζόν στην ελληνική ομάδα.

Η γνωστή πορτογαλική ιστοσελίδα αναφέρει στο δημοσίευμα ότι οι δύο ομάδες μιλούν για την ανανέωση του δανεισμού του 22χρονου μέσου στους «ασπρόμαυρους». Όμως οι «Αετοί της Λισαβόνας» θέλουν να βάλουν και υποχρεωτική ρήτρα αγοράς του ποδοσφαιριστή και αυτό αποτελεί το «αγκάθι» για τη συμφωνία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «A Bola»:

«Ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει τον Ντάντας και τη νέα σεζόν, αλλά αποκλείει, τουλάχιστον για την ώρα, να κάνει χρήση της ρήτρας αγοράς επτά εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ελληνικός σύλλογος έχει ήδη μιλήσει με τους «αετούς» για την ανανέωση του δανεισμού του 22χρονου μέσου, αλλά οι Λουζιτανοί θέλουν να συμπεριλάβουν μια υποχρεωτική ρήτρα αγοράς στο τέλος της επόμενης σεζόν και αυτό είναι το ζητούμενο.

Αυτό απομακρύνει τις δύο ομάδες από τη συμφωνία νέου δανεισμού του Ντάντας ο οποίος τη φετινή σεζόν σημείωσε πέντε γκολ και έπαιξε σε 38 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.