A Bola: Κρατάει «ζωντανό» το θέμα Ιωαννίδη-Σπόρτιγκ

Metrosport Team27 Απριλίου 2024

Ο Παναθηναϊκός παίζει για τις ελπίδες που του απέμειναν ώστε να κατακτήσει το Πρωτάθλημα, όμως το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη εξακολουθεί να παρουσιάζεται «καυτό» στην αγορά, με τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας όχι απλά να τον καλοβλέπει, αλλά και να τον έχει θέσει ως βασικό στόχο της.

Σήμερα (27/4) μάλιστα, η A Bola κράτησε στην επικαιρότητα το θέμα, βάζοντας μία ακόμη ενδιαφέρουσα παράμετρο. Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα, η Σπόρτιγκ θα κινηθεί για τον Έλληνα φορ ακόμη και στην περίπτωση που δεν πουλήσει τον βασικό φορ της, Βίκτορ Γιόκερες. Ο Ιωαννίδης παρουσιαζόταν το τελευταίο διάστημα ως η ιδανική λύση για την κάλυψη του κενού του Σουηδού όμως η αποχώρηση του, ειδικά στην περίπτωση παραμονής του Ρούμπεν Αμορίμ, δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Σύμφωνα με όσα λέγονται στην Πορτογαλία, η Σπόρτιγκ μάλιστα έχει κάνει  ήδη κάποιες διερευνητικές επαφές με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να διαπιστώσει πού κυμαίνονται οι απαιτήσεις του και οι «πράσινοι» τον κοστολογούν στα 20 εκ.ευρώ, ποσό το οποίο δαπάνησε για να πάρει τον Γιόκερες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.