A Bola: «Κοντά στην Πόρτο ο Σεμέδο»

Metrosport Team24 Ιανουαρίου 2022

Ο Ρούμπεν Σεμέδο θεωρείται, σχεδόν από τις αρχές της σεζόν, ξένο σώμα στον Ολυμπιακό με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην τον χρησιμοποιεί, εκτός από τις καλοκαιρινές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των "ερυθρολεύκων" και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο.

Δημοσιεύματα στη χώρα του και συγκεκριμένα η «Α Bola» αναφέρει πως η Πόρτο έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για το δανεισμό του Πορτογάλου αμυντικού με οψιόν αγοράς από το καλοκαίρι.

Το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο για οριστική συμφωνία και ότι απομένει να περάσει ο Σεμέδο από ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει στην ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. 

Επίσης, αναφέρει πως υπάρχει μια καθυστέρηση, καθώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν υποχρεωτική οψιόν αγοράς πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι Πορτογάλοι αύξησαν το ποσό δανεισμού σε 1 εκατ. ευρώ για να επιτευχθεί άμεσα η συμφωνία.

Στις διαπραγματεύσεις εμπλέκεται και ο Ζόρζε Μέντες με σκοπό να επισπεύσει τις διαδικασίες και μέσα στην εβδομάδα ο Ρούμπεν Σεμέδο να ταξιδέψει στην πατρίδα του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.