A Bola: «Έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες επαφές Σπόρτινγκ-Παναθηναϊκού για Ιωαννίδη»

Metrosport Team31 Μαρτίου 2024

Πορτογαλικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις για την πιθανή πώληση του Φώτη Ιωαννίδη.

Αυτή τη φορά την σκυτάλη πήρε η εφημερίδα «A Bola», η οποία σε δημοσίευμα πήγε ένα βήμα πιο μακριά το μεταγραφικό φλερτ, γράφοντας μάλιστα και για το ποσό που υποστηρίζουν πως διαπραγματεύονται οι δύο ομάδες, το οποίο αγγίζει τα 20 εκ. ευρώ.

Το βέλτιστο σενάριο για την Σπόρτινγκ θα ήταν να κρατήσει για άλλη μία σεζόν τον Γιόκερες, όμως γνωρίζουν πως οι πιθανότητες να φύγει ο Σουηδός το προσεχές καλοκαίρι, είναι υψηλές. Έχοντας αυτό ως γνώμονα, γράφουν: «Επομένως υπάρχει ήδη λίστα με πιθανές ενισχύσεις, ο Έλληνας Φώτης Ιωαννίδης, 24 ετών, βρίσκεται στην κορυφή και γνωρίζουμε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες διερευνητικές επαφές

Με 20 γκολ και 8 ασίστ σε 35 παιχνίδια, ο Ιωαννίδης τα πάει περίφημα στον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν. Δυνατός με ύψος 1,87 μ. και 83 κιλά, ο Έλληνας διεθνής προκαλεί το ενδιαφέρον και σε άλλες χώρες. Η Σπόρτινγκ γνωρίζει ότι η ομάδα της Αθήνας θέλει 20 εκατ. ευρώ και πήρε αυτή την πληροφορία από επαφές που έχει κάνει».

Κλείνοντας το ρεπορτάζ τόνισαν: «Η ενίσχυση της επίθεσης θα εξετάζεται πάντα, ακόμη και χωρίς να φύγει ο Γιόκερες, αλλά ο συγκεκριμένος ελληνικός στόχος εξαρτάται από την αποχώρηση του Σουηδού σκόρερ».



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.