90 εκατ. λίρες η Γιουνάιτεντ για Σάντσο – Η Ντόρτμουντ και το πιθανό… ντόμινο για Τζόλη

Χάρης Δημαράς17 Φεβρουαρίου 2021

Σε διακαή πόθο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξελίσσεται ο Τζέιντον Σάντσο! Σε κάθε μεταγραφική περίοδο και όχι μόνο η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» πρεσάρει την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την αγορά του 21χρονου Άγγλου, καθώς ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ τον θέλει όσο κανέναν άλλον στο «Θέατρο των Ονείρων».

Σημερινές πληροφορίες αναφέρουν ότι η Γιουνάιτεντ έκανε νέα προσφορά για τον Σάντσο στα 90 εκατομμύρια λίρες περιμένοντας τη θετική απάντηση της Μπορούσια, ώστε ο ποδοσφαιριστής από το καλοκαίρι να γίνει κάτοικος του Μάντσεστερ. Αλλωστε, ο γερμανικός σύλλογος είχε αρνηθεί για ακόμη μια φορά πρόσφατα μεταθέτοντας τις συζητήσεις για το καλοκαίρι. Εφόσον επιτευχθεί συμφωνία, τότε θεωρείται πιθανό η μεταγραφή να επηρεάσει και το θέμα Τζόλη! Η Ντόρτμουντ είναι μία από τις ομάδες που παρακολουθούν τον Ελληνα άσο, εφόσον αποκήσει τα εκατομμύρια από την πώληση Σάντσο και με δεδομένο ότι ο νεαρός του ΠΑΟΚ αγωνίζεται περίπου στην ίδια θέση, θεωρείται πολύ πιθανό το ενδιαφέρον των Γερμανών να γίνει πιο… απτό και να προχωρήσει.

Ο ΠΑΟΚ έχει κοστολογήσει τον Τζόλη από 20 εκ. ευρώ και πάνω. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολη η διαπραγμάτευση, ούτε το ζήτημα της πώλησής του μπορεί να ολοκληρωθεί εν μια νυκτί. Πολύ απλά διότι τον παίκτη παρακολουθούν πολλοί σύλλογοι. Όμως το σενάριο της Ντόρτμουντ κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και έρχεται σε παράλληλη συνάφεια με την πολύ πιθανή Σάντσο στη Γιουνάιτεντ. Τη δεδομένη στιγμή, η ομάδα που έχει ενδιαφερθεί ανοιχτά για τον Τζόλη είναι η Κλαμπ Μπριζ, η οποία χρησιμοποιώντας και το διαπραγματευτικό ατού της περίπτωσης Κρμέντσικ προσπαθεί να δελεάσει τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον παίκτη. Το καλοκαίρι αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως «θερμό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.