6ο «PANORAMA CHARITY FUN RUN 2022»: Αθλητική γιορτή με φόντο τον συνάνθρωπο

Metrosport Team08 Ιουνίου 2022

Ξεχωριστές στιγμές έζησε το Πανόραμα, την περασμένη Κυριακή καθώς το «PANORAMA CHARITY FUN RUN 2022» επέστρεψε μετά από δύο χρόνια, διάστημα που δεν διεξήχθη λόγω της πανδημίας.

Στην αφετηρία ήταν όλοι εκεί. Δρομείς κάθε ηλικίας που είχαν την ανάγκη να συμμετάσχουν σ’ έναν αγώνα που έχει φόντο την φιλανθρωπία. Στόχος τους; 

Να μετατρέψουν τα χιλιόμετρα σε προσφορά αγάπης για όσους το έχουν πραγματική ανάγκη, καθώς τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν για την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Λάμψη» και του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Η Αντηρίδα».

Στη δράση οι δρομείς έτρεξαν σε τρεις διαδρομές: των 10, των 5 και των 2 χιλιομέτρων. Ανάμεσά τους και οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Βούλα Πατουλίδου, Τασούλα Κελεσίδου και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του free running Δημήτρης Κυρσανίδης, που έδωσαν τον δικό τους ξεχωριστό τόνο στη μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή, ενώ παραβρέθηκαν και ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Σταύρος Καλαφάτης.

Η φετινή διοργάνωση ήταν η 6η και κέντρισε το ενδιαφέρον εκατοντάδων δρομέων οι οποίοι ήθελαν με τον δικό τους τρόπο να βοηθήσουν τους σκοπούς της δρομικής εκδήλωσης.

Ο τερματισμός έγινε στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Πανοράματος, όπου και απονεμήθηκαν κύπελλα στους πρώτους νικητές και τιμητικές διακρίσεις σε όλους τους υπόλοιπους. Στους συμμετέχοντες αμέσως μετά την εγγραφή τους απονεμήθηκαν αναμνηστικά δίπλωμα και μετάλλιο συμμετοχής με το λογότυπο του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

Καϊτεζίδης: «Καταρρίψαμε ένα ρεκόρ αγάπης»

Ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, που ένιωσε ιδιαίτερη ικανοποίηση από την επιτυχία του «6ου PANORAMA CHARITY FUN RUN 2022» δήλωσε:«Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους εκατοντάδες συμπολίτες μας, στους παγκόσμιους αθλητές, αλλά και τους ερασιτέχνες δρομείς, στους μικρούς και τους μεγάλους, που συμμετείχαν σε αυτόν τον όμορφο αγώνα για καλό σκοπό.

 Καταρρίψαμε μαζί ένα ακόμη ρεκόρ αγάπης, με τη συμμετοχή να ξεπερνά και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις και προσδοκίες. Τρέξαμε με τα πόδια μας αλλά και με την ψυχή μας. Δείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε. Σήμερα είμαστε όλοι νικητές», δήλωσε ο δήμαρχος Πυλαίας- Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης. 

Επιπλέον ευχαρίστησε από καρδιάς τον ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, τον Αθλητικό Σύλλογο Πανοράματος «Λέοντες», τους εθελοντές αλλά και τους εκπροσώπους των δύο συλλόγων της «Αντηρίδας» και της «Λάμψης» που εδώ και χρόνια δίνουν ακούραστα τον καλό αγώνα για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.