«500 αστυνομικοί εκτός-εντός Τούμπας, θα δώσουμε οδηγίες στους Βέλγους φιλάθλους»

Metrosport Team17 Απριλίου 2024

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος για τα μέτρα τάξης του ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ, Βαγγέλης Μαρτζίνος, και μίλησε για την προετοιμασία της αστυνομίας ενόψει της άφιξης των οπαδών της Μπριζ στη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα, τις οδηγίες στους Βέλγους και το αίτημα στην ΕΠΟ που απορρίφθηκε.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τα μέτρα τάξης ενόψει του αγώνα ΠΑΟΚ-Μπριζ: «Τα τελευταία χρόνια είναι το παιχνίδι με τους περισσότερους φιλοξενούμενους οπαδούς, είμαστε έτοιμοι για όλα για να υποδεχθούμε τους οπαδούς της Μπριζ. Έχουμε αρκετές δυνάμεις, θα προστατέψουμε όλη την πόλη, νομίζω πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα. εσωτερικά και εξωτερικά του γηπέδου θα έχουμε 500 αστυνομικούς. Στο κέντρο της πόλης θα υπάρχουν και εκεί σε 24ωρη βάση αστυνομικοί, έχουμε δώσει οδηγίες στη βελγική πρεσβεία. Θα τους πάρουμε για να τους πάμε στο γήπεδο και θα τους ελέγξουμε πριν μπουν στο γήπεδο. Περίπου 1300 εισιτήρια πήρε η Κλαμπ Μπριζ, ζητήσαμε να μην κυκλοφορούν με διακριτικά στην πόλη και να μην φωνάζουν στο γήπεδο. Είχαμε κάνει αίτημα στην UEFA μέσω της ΕΠΟ για να απαγορευτεί ο ερχομός των οπαδών της Μπριζ, αλλά απορρίφθηκε. 

Τα τελευταία χρόνια οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν έχουν δημιουργήσει προβλήματα με άλλους οπαδούς σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Εμείς έχουμε αρκετές δυνάμεις και είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Όταν θέλει ο κόσμος είναι επαγγελματίες οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Είμαι πεπεισμένος πως θα πάνε όλα καλά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.