48 ώρες απομένουν για το restart του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Δημήτρης Καλαϊτζής11 Ιουλίου 2021

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του ΓΣ Ηρακλής όσον αφορά την εξεύρεση των 100.000 ευρώ που απαιτούνται να μαζευτούν ως την Τρίτη (13/7) για να μπορέσει να κατατεθεί η εγγυητική και να μην έχει πρόβλημα η ομάδα με την αδειοδότητή της στο Πρωτάθλημα της Super League 2. Όσον αφορά το μετοχικό κεφάλαιο το καλύπτει ο ίδιος ο Στράτος Ευγενίου.

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη είναι πεπεισμένοι πώς παρά τα όποια προβλήματα θα βρουν λύσεις στο οικονομικό κομμάτι και ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες στους «κυανολεύκους». Πρέπει να γίνει σαφές όμως ότι χωρίς επενδυτή ο Γηραιός δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά.

Ο κόσμος έχει χορτάσει από λόγια και υποσχέσεις και καλούνται όλοι από την οικογένεια του Ηρακλή να κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου η ομάδα με σωστές κινήσεις και μεθόδους να ξαναγίνει υπολογίσιμη δύναμη στην Ελλάδα και φυσικά απαλλαγμένη από τα χρέη του παρελθόντος.

Απομένουν 48 ώρες για να οριστικοποιηθεί το restart του ποδοσφαιρικού τμήματος, γιατί σε περίπτωση που ναυαγήσουν τα πράγματα με την ομάδα της Χαλκιδικής έρχονται ακόμα πιο δύσκολες μέρες για τον Ημίθεο.

Οι εξελίξεις τρέχουν στο κυανόλευκο στρατόπεδο και το Metrosport.gr θα σας κρατάει συνεχώς ενήμερους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.