41χρόνος παρενοχλούσε 12χρόνο κορίτσι και αποδείχτηκαν συγγενείς!

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2021

Την ποινή φυλάκισης δύο ετών και με τριετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε έναν 41χρονο ημεδαπό, ο οποίος κρίθηκε ένοχος με ελαφρυντικό για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος δημιούργησε έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook και με την χρήση του Messenger παρενοχλούσε το 12χρόνο κορίτσι, στέλνοντας της κάποια μηνύματα. 

Όπως:

  • -«…Σε βλέπω συχνά στο δρόμο που περνάς και με ερεθίζεις πολύ»,
  • -«θέλω πολύ να στο …» και
  • -«θα ήθελα πολύ να βρεθούμε οι δυο μας».


Επιπλέον φέρεται να πραγματοποίησε βίντεοκληση με την ίδια ή να της κοινοποίησε ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε σε απευθείας μετάδοση τα γεννητικά του όργανα σε στύση, ενώ παράλληλα αυνανιζόταν, ήτοι με χειρονομίες και προτάσεις προσέβαλε την τιμή της ανήλικης στο πεδίο της γενετήσιας ζωής της.

Μάλιστα της είχε στείλει μήνυμα «με τρελαίνεις με αυτό το κόκκινο κολάν» όταν η ίδια την 20η Δεκεμβρίου 2017 φορούσε κόκκινο κολάν χωρίς όμως να ανεβάσει φωτογραφίες στο facebook ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπως στο Instagram ή στο Snapchat όπου διατηρoύσε λογαριασμούς.

Σημειώνεται ότι πρόθεση της οικογένειας της φερόμενης ως θύματος ήταν η υπόθεση να «κλείσει» καθώς διαπιστώθηκε μετά την καταγγελία και την παρέμβαση των αρχών ότι ήταν συγγενής.

Ο ίδιος αρνήθηκε χθες ότι γνώριζε την ηλικία του θύματος και ότι ήταν η συγγενής του κι ότι αρχικά είχε ανεβάσει στο προφίλ της ότι είχε γεννηθεί το 1996 και στην πορεία το άλλαξε.

Επιπλέον, κατέθεσε ότι στις συνομιλίες τους με την 12χρόνη μαθήτρια παρενέβη ο πατέρας της ανήλικης για να τον σταματήσει, αλλά δεν πτοήθηκε και το έκανε γιατί πίστεψε ότι επρόκειτο για ψέμα της κοπέλας για να τον αποφύγει. Ως συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας παρέστη ο δικηγόρος κ. Φώτης Ρωμαίος και ως συνήγορος υπεράσπισής του ο δικηγόρος κ. Γιάννης Θώδος.

Πηγή:protothema

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.