«40άρα» στο… κεφάλι των Μπακς – Ματσάρα στη Γιούτα

Metrosport Team16 Δεκεμβρίου 2022

Τέσσερα ματς έγιναν σήμερα (16/12) τα ξημερώματα στο ΝΒΑ και σε ένα από αυτά οι Μπακς υποβλήθηκαν σε ένα μαρτύριο στο Μέμφις από τους Γκρίζλις δείχνοντας ίσως το χειρότερο φετινό πρόσωπο τους. Ξεχώρισε ακόμη το θρίλερ που έγινε στη Γιούτα όπου οι Τζαζ νίκησαν τους Πέλικανς στην παράταση.

Αποκαρδιωτική ήταν η εμφάνιση των Μπακς στο Μέμφις όπου οι Γκρίζλις τους διέλυσαν με 142-101. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 19 πόντους και έξι ριμπάουντ έμεινε στη σκιά του Τζα Μοράντ που έφτασε στο triple-double με 25 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Στη Γιούτα οι Τζαζ με τον Τζόρνταν Κλαρκσον «ζεστό» αφού είχε 39 πόντους, επιβλήθηκαν των Πέλικανς με 132-129. Ο πόιντ γκαρντ των «μορμόνων» ευστόχησε σε δύο καθοριστικά σουτ στο επιπλέον πεντάλεπτο. Ο Ζάιον Ουίλιαμσον έλαμψε από την άλλη πλευρά με 31 πόντους, οχτώ ριμπάουντ και οχτώ ασίστ.

Οι Σανς έβαλαν από νωρίς τις βάσεις στο Λος Άντζελες και παρότι χαλάρωσαν, δεν έχασαν το παιχνίδι με τους Κλίπερς επικρατώντας με 111-95, με τον αειθαλή Κρις Πολ να κάνει σπουδαία εμφάνιση με 15 πόντους, 13 ασίστ και επτά ριμπάουντ.

Τέλος οι Χιτ με τον Τάιλερ Χίροου να βγάζει… φωτιές με 41 πόντους και 10/15 τρίποντα, επιβλήθηκαν των Ρόκετς μέσα στο Χιούστον με 111-108. Σημαντική ήταν και η συμβολή του Τζίμι Μπάτλερ με 20 πόντους, 10 ριμπάουντ, επτά ασίστ και τέσσερα κλεψίματα. Από την άλλη πλευρά ο Τζέιλεν Γκριν είχε 22 πόντους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.