4ωρη συνάντηση Καρυπίδη - Χαριστέα: Αισιοδοξία για το ban και ανανέωση με Ενινγκ!

Metrosport Team23 Μαΐου 2020

Συνάντηση εφ΄ όλης της ύλης είχαν απόψε Θόδωρος Καρυπίδης και Άγγελος Χαριστέας. Οι δυο άνδρες για τέσσερις ώρες ανέλυσαν τους άξονες στους οποίους θα κινηθούν συμπεριλαμβανομένου και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει σε όλες τις ομάδες η πανδημία του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, αμφότεροι τόνισαν ότι θα γίνουν κινήσεις με σύνεση κι όχι υπερβολές και σπατάλες όπως την περασμένη σεζόν, ενώ επεσήμαναν πώς θα γίνουν παρεμβάσεις στο οργανωτικό κομμάτι για την στελέχωση των τμημάτων στις ακαδημίες και γενικώς κάποιες ανακατατάξεις σε πολλά επίπεδα.

Επίσης, θέμα συζήτησης δεν θα μπορούσε να μην ήταν το ban από τη FIFA. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη  ανέφερε πώς γίνονται κινήσεις και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα βρεθεί λύση στο καυτό ζήτημα και η ομάδα θα καταφέρει να κάνει μεταγραφές.

Ταυτόχρονα, ο Καρυπίδης έδωσε το τελικό οκ στον Χαριστέα να κλείσει το θέμα με τον Μίκαελ Ένινγκ μέχρι την Τρίτη. Άλλωστε, το όνομα του Γερμανού τεχνικού φιγουράρει ψηλά στη λίστα άλλων ομάδων. 

Επιπλέον, ο αθλητικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος θα κάνει τις επόμενες μέρες επαφές με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και στόχος είναι να κλείσουν και οι πρώτες συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές που οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να ανανεώσουν την μεταξύ τους συνεργασία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.