ΠΑΟΚ: Επικράτηση, 13άρι και τον θέτει νοκ άουτ από τον τίτλο

Γιώργος Καστάνης20 Δεκεμβρίου 2025

Διπλός είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ στην Κυριακάτικη αναμέτρηση της Τούμπας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Να παραμείνει σε τροχιά τίτλου αφενός και να θέσει νόκ άουτ τον αντίπαλό του από την διεκδίκηση του τροπαίου.

Η επιστροφή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενός εκ των πλέον επιδραστικών παικτών στο παιχνίδι του Δικεφάλου, δίνει ώθηση στον Λουτσέσκου για την ενδεκάδα που θα καταρτίσει, ειδικά στην μεσοεπιθετική γραμμή. Ο ΠΑΟΚ πρακτικά που βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς, θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό που έχει 22 πόντους και είναι 5ος. Η Αθηναϊκή ομάδα έχει έναν αγώνα λιγότερο, αυτόν με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Τώρα, πρακτικά, εφόσον κερδίσει ο Δικέφαλος θα έχει συγκεντρώσει 35 πόντους, θα παραμείνει σε τροχιά τίτλου με τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ να είναι συνδιεκδικητές (αυτή τη χρονική περίοδο) ενώ θα βγάλει off τον Παναθηναϊκό, καθώς θα αποσπαστεί από την Αθηναϊκή ομάδα, 13 πόντους.

Είναι το καλό σενάριο για τον ΠΑΟΚ που θέλει να παραμείνει δυνατά μέσα στο «κόλπο» και κυρίως να εξουδετερώσει βαθμολογικά, μία ομάδα που την περσινή σεζόν τερμάτισε στη δεύτερη θέση ενώ ο ΠΑΟΚ ήταν τρίτος.

Το έργο του Δικεφάλου δεν θα είναι εύκολο, όμως βάσει της δυναμικής της ομάδας, των στοιχείων που παρουσίασε επιθετικά στα περισσότερα παιχνίδια από την έναρξη της σεζόν, κάλλιστα μπορεί να τα καταφέρει.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Βρείτε μας και στο spotify


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.