Ο Μορόν έγινε συλλέκτης βραβείων

Metrosport Team11 Μαΐου 2024

Η απόφαση αλλαγής εργασιακού περιβάλλοντος και εισόδου σε αυτό του ελληνικού Πρωταθλήματος αποδείχθηκε ευεργετική για τον Λορέν Μορόν ο οποίος χθες παρέλαβε – για δεύτερη φορά στη σεζόν – από τη Stoiximan.gr Superleague το βραβείο του παίκτη του μήνα και παράλληλα παραμένει στην κούρσα διεκδίκησης της κορυφής στον πίνακα του πρώτου σκόρερ.


Το story της μετακόμισης του Λορέν Μορόν στον Άρη, λίγο πολύ, είναι γνωστό καθότι ο ίδιος παραδέχθηκε τους αρχικούς ενδοιασμούς του αλλά και τη συμβουλή που έλαβε και τελικώς ακολούθησε από τον προπονητή του στην Μπέτις, Μανουέλ Πελεγκρίνι.

 Για την ακρίβεια, ο τελευταίος τον παρακίνησε στην αποδοχή της πρότασης των «κίτρινων» και μάλιστα εμφανίστηκε βέβαιος για την εκτόξευση της καριέρας του. Ο Ισπανός επιθετικός ήξερε ότι ήταν εκτός πλάνων στην ομάδα της Σεβίλλης, τούτο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφασή του και προϊόντος του χρόνου δικαιώθηκε γι’ αυτή. 

Ο 30χρονος φορ παραδέχεται πλέον ότι το περασμένο καλοκαίρι έλαβε την καλύτερη δυνατή απόφαση αντιλαμβανόμενος τα αγωνιστικά οφέλη μέσα από την παρουσία του στον Άρη. Αυτά επιβεβαιώνονται και μέσα από τις ατομικές διακρίσεις του. Στην πραγματικότητα έχει εξελιχθεί σε συλλέκτης ατομικών βραβείων καθώς για δεύτερη φορά ψηφίστηκε παίκτης του μήνα στη Stoiximan.gr Superleague και φυσικά παρέλαβε το βραβείο του από τη διοργανώτρια αρχή.

 Για την ακρίβεια, ο Ισπανός επιθετικός του Άρη αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του Πρωταθλήματος για τον μήνα Μάρτιο, το ίδιο βραβείο είχε παραλάβει και για τον μήνα Νοέμβριο πέραν αυτών για τα καλύτερα γκολ της αγωνιστικής. Παράλληλα, τρεις φορές σημείωσε το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής.

Στις δε δύο τελευταίες αγωνιστικές θα προσπαθήσει να πετύχει κάτι το οποίο ουδέποτε έχει καταφέρει στην επαγγελματική καριέρα του. Να κερδίσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του Πρωταθλήματος. Ο Λορέν Μορόν ήδη έχει πετύχει ρεκόρ καριέρας με τα 17 γκολ που σημείωσε σε κανονική διάρκεια και Playoffs και ισοβαθμεί στην κορυφή με τον Ελ Κααμπί. Δεν έχει κρύψει στους συμπαίκτες του ότι θέλει αυτό το βραβείο κι αυτό θα προσπαθήσει να πετύχει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.