Κατσαβάκης: «Άλλο παιχνίδι ο τελικός για τον Άρη»

Metrosport Team27 Απριλίου 2024

Ο έμπειρος προπονητής Μάκης Κατσαβάκης με δηλώσεις του στο Metropolis 95.5, μίλησε για τις διαφορετικές τάσεις που υπάρχουν ανάμεσα στις ομάδες, για τις επιλογές διαιτητών.

Για παράδειγμα, ο Άρης θέλει Έλληνα διαιτητή στις αναμετρήσεις του με άλλες ομάδες και εν όψει του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» ήθελαν ξένο διαιτητή. Ο Μάκης Κατσαβάκης στις δηλώσεις του, είπε μεταξύ των άλλων: “Βασανίζονται οι Έλληνες διαιτητές. Και ψυχικά και πνευματικά. Και βεβαίως υπάρχουν παραδείγματα από το παρελθόν, ότι απειλούνται. Πιέζονται και βάλλονται για να υποστηρίζουν μία ομάδα. Αυτό δυστυχώς συμβαίνει. Ας τους αφήσουμε ήσυχους τους ανθρώπους, να κάνουν την δουλειά τους. Για να μπορούν να αξιολογούν τα δεδομένα σε κάθε αγώνα. Υπάρχουν καλοί Έλληνες διαιτητές. Παλαιότερα θυμάμαι την περίπτωση του Βασσάρα. Και τώρα, υπάρχει ο Σιδηρόπουλος που είναι πολύ καλός. Το ζητούμενο είναι ποιον εμπιστεύονται”.

Αναφορικά με τα παιχνίδια των πλέι οφ, ο Κατσαβάκης είπε: “Είναι διαφορετικός ο τελικός του Κυπέλλου, όσον αφορά την προσέγγιση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, σε σύγκριση με το ματς του πρωταθλήματος. Στο Πρωτάθλημα θα δούμε άλλο παιχνίδι. Επίσης για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, θα πω ότι εφόσον ο ΠΑΟΚ μπει δυναμικά, μπορεί να διεκδικήσει την νίκη και να επιστρέψει και πάλι”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.