Παριζιάνικα «μάτια» στον Γιαμάλ - Πρόταση «μαμούθ» στην Μπαρτσελόνα

Metrosport Team24 Απριλίου 2024

Η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται να χτυπήσει τη πόρτα της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να καταθέσει επίσημη πρόταση για την περίπτωση του νεαρού ταλέντου, Λαμίν Γιαμάλ. Πιο συγκεκριμένα, τα ρεπορτάζ μιλούν για... άδειασμα ταμείων από το ταμείο των Παριζιάνων, που φέρεται να είναι διατεθειμένη να δώσει 200 εκατομμύρια για την περίπτωσή του.

Σύμφωνα μάλιστα με την ισπανική εφημερίδα «Marca», οι Παριζιάνοι κοιτούν την περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή ως αντικαταστάτη του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος θα αποχωρήσει στο τέλος της φετινής σεζόν από το «Παρκ Ντε Πρενς». 

Αντίστοιχο ρεπορτάζ εμφανίζεται και στις σελίδες της γαλλικής εφημερίδας «Le Parisien», η οποία αναφέρει πως θα κάνει τα πάντα για τον Γιαμάλ, καθώς θεωρεί πως θα είναι το επόμενο μεγάλο όνομα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Μάλιστα, γίνεται λόγο για επαφές με την πλευρά του 16χρονου παίκτη, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια συμφωνία. 

Σε κάθε περίπτωση, τη  φετινή σεζόν ο Γιαμάλ έχει έξι γκολ και οκτώ ασίστ σε 44 ματς, νούμερα που προσελκύουν πολλές ομάδες .

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.