Ο Χάγιεν έχει τεράστιο κίνητρο η Μπριζ να αποκλείσει τον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός17 Απριλίου 2024

 Η παρουσία και μόνο στα ημιτελικά του Conference League, ένα βήμα πριν τον τελικό της διοργάνωσης, από μόνο της αποτελεί τεράστιο κίνητρο τόσο για τον ΠΑΟΚ, όσο και για την Μπριζ.

 Ωστόσο, στο συγκεκριμένο ζευγάρι, υπάρχουν και επιμέρους ατομικά κίνητρα, με χαρακτηριστικότερο όλων αυτό του προπονητή της βελγικής ομάδας, Νίκι Χάγιεν. Ο 44χρονος, βετεράνος αμυντικός και κόουτς της U23 της Μπριζ, ως γνωστό, ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας ως υπηρεσιακός τεχνικός, μετά την απόλυση του Νορβηγού, Ρόνι Ντέιλα. 

Μετά την ισοπαλία με την Σερκλ Μπριζ στο παρθενικό του παιχνίδι στον πάγκο της Κλαμπ, ο Χάγιεν μετρά τρεις σερί νίκες και μάλιστα σε παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων, κόντρα σε Αντερλεχτ, ΠΑΟΚ και Αντβέρπ.

 Ήδη στον βελγικό Τύπο αρχίζουν να του αποδίδουν τα εύσημα για το γεγονός ότι η Μπριζ θυμίζει τον καλό της εαυτό και πλέον υπάρχουν και αρκετά ρεπορτάζ για το μέλλον του. Ο αρχικός σχεδιασμός της διοίκησης της Κλαμπ Μπριζ ήταν, με το τέλος της σεζόν, ο Χάγιεν να επιστρέψει στα καθήκοντά του ως προπονητής της U23, ωστόσο, ο ίδιος δεν φαίνεται να συμφωνεί και δείχνει διάθεση να κυνηγήσει την ευκαιρία που του δίνεται μέσω της πρώτης ομάδας να παραμείνει πρώτος προπονητής σε ομάδα πρώτης κατηγορίας, γιατί όχι και στην τωρινή ομάδα του. 

 Το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Het Laatste Nieuws» θέλει την διοίκηση της φλαμανδικής ομάδας να έχει ως βασικό υποψήφιο στην λίστα της τον παλιό προπονητή της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και της Σάλκε, Κάρελ Γκέραερτς και παράλληλα να προσπαθεί να «ψήσει» τον βετεράνο σταρ και παλιό τεχνικό της Αϊντχόβεν, Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, αλλά αυτό δεν πτοεί τον Χάγιεν. Ο 44χρονος τεχνικός πιστεύει ότι μέσα από τα αποτελέσματα της Μπριζ και ειδικά με μία πρόκριση επί του ΠΑΟΚ θα μπορέσει να βρει μία πολύ καλή πρόταση και θα κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. 

Στο κακό σενάριο για τον Δικέφαλο, κανείς, εξάλλου, δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο τελικά και η ίδια η Μπριζ να αφαιρέσει από το όνομα του Χάγιεν την ταμπέλα του υπηρεσιακού και να βάλει αυτή του μόνιμου, δίνοντάς του την ευκαιρία να χτίσει την ομάδα της νέας περιόδου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.