Η Portermania φαίνεται από τη διάθεση 300 φανελών!

Metrosport Team12 Απριλίου 2024

Μέσα σε λίγες ημέρες η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν έβγαλε απλά τα έξοδα της μεταγραφής του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ αλλά απολαμβάνει και οικονομικά οφέλη καθώς πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι ήδη διατέθηκαν περίπου 300 φανέλες και από σήμερα θα τεθούν προς διάθεση και τα αναμνηστικά t-shirts!

Η τρέλα που επικρατεί με τον Αμερικανό combo guard δεν αποτυπώνεται μόνο μέσα από τις αντιδράσεις στα social media αλλά και από τις εντυπωσιακές πωλήσεις της φανέλας με το Νο77. Ασφαλείς πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι ήδη έχουν διατεθεί περί των 300 φανελών του 24χρονου και μάλιστα η ΚΑΕ προχώρησε σε επιπλέον παραγγελίες για να ικανοποιήσει την έντονη ζήτηση που υπάρχει. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστό ότι ήδη… «στις ΗΠΑ έχει σταλεί ήδη ένας σημαντικός αριθμός επίσημων εμφανίσεων του ΠΑΟΚ, αλλά και σε πολλές χώρες της Ευρώπης, όπως η Αγγλία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία, το Λουξεμβούργο, η Νορβηγία και η Σουηδία. Οσον αφορά την Ελλάδα; Φυσικά σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, αλλά και σε κάθε γωνιά της χώρας. Από τον Έβρο μέχρι τη Ρόδο, την Καλαμάτα, τη Γαύδο και την Τέλενδο!».

Για την ακρίβεια, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν έκανε απλά απόσβεση των χρημάτων που θα δώσει στον Αμερικανό γκαρντ αλλά «έβγαλε» ακόμη και τα χρήματα του αεροπορικού εισιτηρίου (business) για την άφιξη του παίκτη στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, καθώς σήμερα θα τεθούν προς διάθεση και τα t-shirts ήδη έχουν γίνει προ παραγγελίες από διάφορα μέρη του κόσμου. Η τιμή της φανέλας του Πόρτερ Τζούνιορ ανέρχεται στα 65 ευρώ (σ. σ. προφανώς δεν είναι αυτό το καθαρό ποσό που μένει στην ΚΑΕ) ενώ η αντίστοιχη των t-shirts θα είναι πιο χαμηλή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.