Άρης: «Κλειδώνει» ο τελικός στο Πανθεσσαλικό

Metrosport Team12 Απριλίου 2024

Σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ για να κλειδώσει οριστικά και αμετάκλητα η επιλογή του Πανθεσσαλικού Σταδίου για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και μένει να φανούν οι προϋποθέσεις. 

Η παρουσία φιλάθλων θα εξαρτηθεί α) από την εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας σε συνεννόηση με την ΕΛ.ΑΣ και β) από το αν θα υπάρξει τεχνολογική εγκατάσταση στο στάδιο με κάμερες υψηλής ευκρίνειας ούτως ώστε το γήπεδο να είναι σύννομο των διατάξεων του νέου αθλητικού Νόμου. Επί του τελευταίου απαιτείται επένδυση της τάξεως των 300.000 ευρώ και μένει να φανεί αν ο Αχιλλέας Μπέος θα κάνει πράξη τα λεγόμενά του καθώς είχε δεσμευτεί για την ανάληψη του κόστους από τον Δήμο Βόλου.

Χθες πάντως, αθηναϊκά media ανέφεραν ότι ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόκρινε τη λύση του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας για τη διεξαγωγή του τελικού, πράγμα που μοιάζει απίθανο να έχει συμβεί υπό την έννοια ότι θα αποτελέσει καταστρατήγηση της προκήρυξης του θεσμού. Ενδεχομένως το timing να σχετίζεται με τη σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα media στην Κόστα Ρίκα γράφουν για τις διαπραγματεύσεις του Αρη με τον Ρόναλντ Ματαρίτα για τη λύση του συμβολαίου του. Αυτό που δεν σημειώνουν είναι ότι ο έμπειρος αριστερός μπακ «κάθεται» πάνω στο τριετές συμβόλαιό του καθώς επίσης και ότι δεν βρήκε καμία πρόταση στην περασμένη μεταγραφική περίοδο. Προφανώς ο Αρης προσπαθεί να διορθώσει το λάθος του περασμένου καλοκαιριού με όσο το δυνατόν μικρότερη αποζημίωση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.