Ο ΠΑΟΚ για την πρώτη υπέρβαση με θερμή συμπαράσταση του κόσμου

Metrosport Team11 Απριλίου 2024

Αποστολή στο Μπριζ: Κ.Πετρωτός – Ν.Κουλιανός

Πολύ μεγάλο παιχνίδι το αποψινό (11/4, 22:00, Live Metrosport.gr, Metropolis 95,5, Cosmote Sport 2) στο Μπριζ. Ένα από τα σημαντικότερα, στην σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία του ΠΑΟΚ. Ένα ματς, από το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να καθοριστεί σε ένα σημαντικό βαθμό, η υπόθεση πρόκριση, για τα ημιτελικά του Conference League.

Ο Δικέφαλος με την θερμή συμπαράσταση χιλιάδων φίλων του, θα επιδιώξει απόψε (στις 22:00 σε ζωντανή μετάδοση από το Metropolis 95,5) να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα από την Μπριζ. Το οποίο θα του επιτρέψει να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στα ημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, για πρώτη φορά στην ιστορία του. Σε μία δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία ιστορική ομάδα, μία από τις πιο δυνατές του Βελγίου, ο Δικέφαλος θέλει να πετύχει.

Παράλληλα με την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας που πρέπει να είναι η κατάλληλη, η συμπαράσταση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι συγκλονιστική. Ήδη έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια, 1450 φίλαθλοι της ομάδας.

Από χθες βρίσκονται στην Γερμανία, κυρίως στο Ντίσελντορφ, αλλά και στις Βρυξέλλες και το Σαρλερουά, εκατοντάδες οπαδοί του Δικεφάλου που έφθασαν κυρίως με αεροπορικές πτήσεις. Υπάρχουν βεβαίως και οι οδικές εκδρομές, αλλά σε αυτές συμμετέχουν φίλαθλοι που έχουν εισιτήρια του αγώνα στην διάθεσή τους. Εκατοντάδες όμως είναι όσοι δεν έχουν. Και δικαιολογημένα, μέχρι χθες το βράδυ, επικρατούσε μία δικαιολογημένη αγωνία. Και ήταν έκδηλα τα ερωτήματα: Θα δοθούν έξτρα εισιτήρια στους ΠΑΟΚτσήδες; Και εάν ναι, πόσα επιπλέον; Μπορεί να καλυφθεί η πολύ μεγάλη ζήτηση που ήδη υπάρχει; Οι απαντήσεις θα δοθούν σήμερα μέχρι το απόγευμα.

Σε καθαρά αγωνιστικούς ρυθμούς, ο Λουτσέσκου προετοιμάζει την ομάδα του για το μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Συμπεριέλαβε 21 παίκτες στην αποστολή. Και προσανατολίζεται να παρατάξει μία ενδεκάδα που θα αποτελείται από τους εξής παίκτες: Τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια.

Τον Βιεϊρίνια στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Μπάμπα στο αριστερό. Τους Κεντζιόρα και Κουλιεράκη στο κέντρο της άμυνας. Ακόμη τους Μείτέ και Οζντόεφ στην μεσαία γραμμή.

Η μεσοεπιθετική τριάδα αναμένεται να αποτελείται από τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια και Τάïσον. Και στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να αγωνιστεί ο Σαμάτα.

Ο ΠΑΟΚ «ψάχνει» την πρώτη υπέρβαση με ένα θετικό αποτέλεσμα, έχοντας και την θερμή συμπαράσταση του κόσμου του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.