Κέρδισε πόντους ο Φεράρι

Γιώργος Στράντζαλης10 Απριλίου 2024

To παιχνίδι της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν από τα πιο “γεμάτα” του Αρη σε ντέρμπι στη φετινή σεζόν. Τόσο σε συνολική απόδοση, με το ποδόσφαιρο που επιζητεί ο Άκης Μάντζιος, όσο και σε ατομικό επίπεδο καθώς υπήρξαν πρόσωπα που δεν βρισκόταν συνήθως στα βασικά πλάνα του προπονητή στα ντέρμπι αλλά πήραν την ευκαιρία και την… άρπαξαν από τα μαλλιά. Κέρδισαν πόντους στο πλάνο του Μάντζιου.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Φράνκο Φεράρι, ο οποίος έκανε την πιο γεμάτη ίσως φετινή του εμφάνιση. Ο Αργεντινός είχε μόλις μία συμμετοχή σε ντέρμπι ως βασικός, κόντρα στον Ολυμπιακό στο Βικελίδης, μετρώντας από εκεί και πέρα άλλες τέσσερις ως αλλαγή και δίχως να ξεπερνάει συνολικά τα 35 αγωνιστικά λεπτά. Ο Μάντζιος έκρινε ότι ο Φεράρι στο ματς με τον Παναθηναϊκό μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο επιθετικά και παράλληλα να σταθεί καλά ανασταλτικά. Αυτό έκανε και στις δύο περιπτώσεις.

Από τη μία είχε εννέα πάσες προς το τελευταίο τρίτο του γηπέδου, από την άλλη εννέα κλεψίματα, ενώ με τα αμέτρητα ανεβάσματα από την πλευρά του είχε μεγάλη συμμετοχή στο κομμάτι της δημιουργίας. Ήταν μία εμφάνιση που τον βάζει δυνατά στο κάδρο του προπονητή για τα επόμενα ντέρμπι που ακολουθούν μέχρι τη λήξη των playoffs.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.