Δεν συμβιβάζεται με την ήττα ο ΠΑΟΚ, ξεχειλίζει το πάθος της ομάδας για τον τίτλο

Γιώργος Καστάνης08 Απριλίου 2024

Όταν βλέπεις τον ΠΑΟΚ να αντιδρά με αυτό τον τρόπο, παρότι βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-0, αντιλαμβάνεσαι πως αυτή η ομάδα έχει πάθος για τον τίτλο. Δεν συμβιβάζεται με την ήττα. Όταν παρατηρείς τις αντιδράσεις των παικτών ακόμη και στην κακή τους ημέρα, διαπιστώνεις ότι είναι πολύ σκληροί για να “πεθάνουν”.

Αυτός ο ΠΑΟΚ άξιζε ακόμη και την νίκη στην Opap Arena απέναντι σε έναν πραγματικά σπουδαίο αντίπαλο. Πλήρωσε όμως, πρώτος, τα λάθη του. Έδωσε το δικαίωμα στην Ένωση να προηγηθεί με 2-0. Θα μπορούσε, ειδικά στο δεύτερο γκολ που σημειώθηκε από απευθείας χτύπημα φάουλ του Άμραμπατ, να υπάρχουν καλύτερα αντανακλαστικά τόσο από τον Κοτάρσκι, όσο και από τους παίκτες στο τείχος.

Κατάφερε όμως και επέστρεψε. Έφερε το ντέρμπι στα ίσια. Πρώτα με τον Μπάμπα που πραγματοποίησε μία συγκλονιστική εμφάνιση. Και πέτυχε ένα σεντερφορίσιο γκολ. Με συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έχοντας μπροστά του, τρεις αντιπάλους. Και πέτυχε το δεύτερο γκολ με τον “εξαφανισμένο” τους τελευταίους δύο μήνες, Οζντόεφ, που έσπρωξε πανέξυπνα την μπάλα στα δίχτυα μετά την κεφαλιά του Κουλιεράκη.

Σημειώστε την εξαιρετική εκ νέου εμφάνιση του Κουλιεράκη σε ένα ντέρμπι. Προσθέστε την πολύ καλή παρουσία του Κεντζιόρα που έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να σκοράρει. Επί της ουσίας, ο ΠΑΟΚ αμυντικά δεν λειτούργησε στο πρώτο γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ με τον Γκατσίνοβιτς.

Διόρθωσε λάθη, αδυναμίες, έκλεισε τους χώρους. Έγινε λάθος εκτίμηση στο δεύτερο γκολ από τον Κοτάρσκι, που όμως μπροστά του, έπρεπε να έχει περισσότερους παίκτες στο τείχος.

Εν τέλει, αυτός ο ΠΑΟΚ με κορυφαίους τους Μπάμπα, Κουλιεράκη και Κεντζιόρα, πήρε μία παλικαρίσια ισοπαλία. Το μεγάλο ατού αυτής της ομάδας, η μεσοεπιθετική γραμμή, δεν “τράβηξε”. Ίσως ήταν μαρκαρισμένοι αποτελεσματικά οι μεσοεπιθετικοί από τους αντιπάλους.

Ίσως δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα. Συμβαίνουν στα ντέρμπι. Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ με την ισοπαλία, παραμένει πρώτος στη βαθμολογία, έχοντας ξεπεράσει με επιτυχία δύο καυτές έδρες. Την Λεωφόρο και την Opap Arena. Εκεί όπου “ξόρκισε” το κακό, των δύο τελευταίων ετών. Εκεί όπου πίστεψε πως μπορεί. Και πραγματικά μπορεί. Το Πρωτάθλημα είναι μπροστά του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.