Ντον Λέμον: Ο παρουσιαστής που απέλυσε το CNN παντρεύτηκε τον καλό του, παρέα με τα τρία σκυλιά τους

Metrosport Team09 Απριλίου 2024

Ο Ντον Λέμον, πρώην άνκορμαν του CNN, ο οποίος έχει πλέον το δικό του πρόγραμμα streaming, το The Don Lemon Show, ενώθηκε χθες το απόγευμα με τα δεσμά του γάμου με τον επί επτά χρόνια σύντροφό του Tιμ Μαλόν.

Ο 58χρονος Λέμον και ο 40χρονος μεσίτης ακινήτων Μαλόν αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης κατά τη διάρκεια μιας εντυπωσιακής τελετής στην Πρεσβυτεριανή Εκκλησία της 5ης Λεωφόρου στο κέντρο του Μανχάταν, μπροστά σε περίπου 140 καλεσμένους, σύμφωνα με το αμερικάνικο περιοδικό People.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Mail, oι νιόπαντροι φορούσαν βελούδινο σακάκι σε διαφορετικό χρώμα και παπιγιόν ποζάροντας στο φακό μαζί με τα τρία αγαπημένα τους σκυλιά.
@elderordonez Just Got Married! Don Lemon and Tim Malone all smiles leaving Church after getting Married in New York City this afternoon (🎥) @elderordonez1 . #donlemon #timmalone #alecbaldwin #hilariabaldwin #joybehar #tamronhall #clivedavis #jeffzucker #wedding #married #happy #smile #nyc #people #pretty #woman #women #men #happybirthday #taylorswift #justinbieber #kyliejenner #fyp #yourpage #tiktok ♬ original sound - Elder Ordonez




Μετά τη γαμήλια τελετή, οι γαμπροί βγήκαν χαμογελαστοί από την εκκλησία και πεζή πήγαν στο μπαρ Polo του διάσημου σχεδιαστή Ραλφ Λόρεν, όπως άλλωστε φαίνεται και από το υλικό που έχουν ανεβάσει στο TikTok και το Instagram.

Την ώρα που περπατούσαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, υπό τους ήχους της μουσικής κουνούσαν λευκά μαντήλια εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό τη χαρά τους, σχολιάζει ο αμερικανικός Τύπος.

Οι δυο τους, όπως έχουν δηλώσει στο παρελθόν, γνωρίστηκαν στο εστιατόριο Almond του Μπριτζχάμπτον της Νέας Υόρκης και στη συνέχεια έγιναν ζευγάρι.

Λίγες ημέρες πριν από το γάμο, ο Λέμον και ο σύντροφός του δήλωναν ότι δεν είχαν πολύ άγχος για τη μεγάλη τους μέρα.

«Είμαι άνθρωπος της τελευταίας στιγμή και για τα περισσότερα πράγματα δεν ανησυχώ. Αλλά γι' αυτό το συγκεκριμένο (τον γάμο) ανησυχώ κρυφά, αλλά αφήνω τον Τιμ να αναλάβει τα ηνία γιατί είναι καλός σχεδιαστής», πρόσθεσε ο Ντον Λέμον.





Και οι δύο πάντως ήθελαν έναν ανοιχτό γάμο.

«Θέλαμε να κάνουμε μια δημόσια δήλωση προκειμένου να έχουμε στο πλευρό μας και τους αγαπημένους μας. Προφανώς θα μπορούσαμε εύκολα να πάμε στο δημαρχείο. Θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τη νόσο Covid ως τέλεια δικαιολογία για να κάνουμε κάτι πραγματικά ήσυχο. Αλλά νομίζω ότι αυτό είναι επίσης ένα μήνυμα. Δεν ξέρω πόσοι είναι οι καλεσμένοι μας και από τις δύο πλευρές, ωστόσο, για πολλούς από αυτούς, θα είναι ο πρώτος γκέι γάμος που πηγαίνουν», υποστήριξε ο Λέμον στο περιοδικό.





Σε μία νύχτα το CNN του έδειξε την πόρτα της εξόδου

Ο Αμερικανός παρουσιαστής εντάχθηκε στο δυναμικό του CNN το 2006. Παρουσίαζε επί οκτώ χρόνια την εκπομπή «Don Lemon Tonight» και προβλήθηκε ιδιαίτερα επί προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο αποκαλούσε «ρατσιστή».

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο τον απέλυσε πέρυσι, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στο Twitter, διευκρινίζοντας ότι εξεπλάγη από την απόφαση και δεν είχε ενημερωθεί από τη διεύθυνση για τη λήξη της συνεργασίας τους. «Έπειτα από 18 χρόνια στο CNN, θα πίστευα ότι κάποιος στη διοίκηση θα είχε την ευπρέπεια να μου το πει ευθέως», είχε δηλώσει ο δημοσιογράφος.





Στη δική του ανακοίνωση, το CNN αναφέρει ότι «χώρισαν οι δρόμοι» του δικτύου από τον Λέμον και ότι προσφέρθηκε στον παρουσιαστή η ευκαιρία να συναντηθεί με τη διοίκηση αλλά εκείνος προτίμησε να αναρτήσει μια ανακοίνωση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Το δίκτυο χαρακτήρισε ανακριβή την εκδοχή του Λέμον για τα γεγονότα.

Πάντως, ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ έσπευσε να επικροτήσει την απόφαση του CNN να καρατομήσει τον Λέμον, μέσω της πλατφόρμας του Truth Social: «Η μοναδική ερώτηση που θέτω είναι, γιατί άργησαν τόσο πολύ;».

Το 2023 ο Λέμον επικρίθηκε δριμύτατα για τα σχόλια που έκανε «στον αέρα» σε συζήτηση γύρω από την πρόταση που έκανε η Νίκι Χέιλι, η Ρεπουμπλικανή που απέσυρε τελικά την υποψηφιότητά της για το προεδρικό χρίσμα, ζητώντας πως όσοι είναι άνω των 75 ετών και θέλουν να υπηρετήσουν στον Λευκό Οίκο, θα πρέπει να αποδεικνύουν ότι είναι διανοητικά ικανοί.

Τότε ο παρουσιαστής είχε πει ότι και η ίδια η Χέιλι δεν είναι στην ακμή της ζωής της και ότι το άνθος της ηλικίας μιας γυναίκας είναι στα 20, στα 30, «ίσως και στα 40». Στη συνέχεια, πάντως, ζήτησε συγγνώμη για τα σεξιστικά σχόλιά του.

Απ' ότι φάνηκε όμως η συγγνώμη του δεν ήταν αρκετή για τη διεύθυνση του αμερικανικού δικτύου που του έδειξε την πόρτα της εξόδου...

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.