«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει την ΑΕΚ, η Μπριζ δεν τρομάζει»

Metrosport Team05 Απριλίου 2024



Δύο πολύ σημαντικούς αγώνες περιμένουν τον ΠΑΟΚ τις επόμενες ημέρες, αρχής γενομένης την Κυριακή με αντίπαλο την ΑΕΚ στην Opap Arena. Και στη συνέχεια με την Μπριζ στο Βέλγιο.


Για τα δύο παιχνίδια μίλησε στην εκπομπή “Στη Σέντρα” ο πρώην άσος του Δικεφάλου Ρίαν Καπαγιαννίδης, ο οποίος είχε αγωνιστεί στην Τούμπα όταν προπονητής της ομάδας ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο Καπαγιαννίδης εξήρε την ποδοσφαιρική πορεία του ΠΑΟΚ και είπε: “Θα αναφέρω ότι ο ΠΑΟΚ αποδίδει ένα σύγχρονο μοντέλο. Παρουσιάζει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, με καλύτερη δομή και φιλοσοφία σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Για παράδειγμα, ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει με σκορ 3-0 στην Νέα Φιλαδέλφεια. Μπορεί όμως, εάν δεν βρεθεί σε καλή ημέρα, να ηττηθεί. Ειδικά σε αυτά τα παιχνίδια, όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Οι παίκτες βέβαια, καταθέτουν την ψυχή τους. Ο προπονητής επιλέγει παίκτες από την 20άδα και κάνει ένα καλό ροτέσιον. Όλα είναι πιθανά για να συμβούν. Το σημαντικό είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει ένα ομοιογενές σύνολο που αποδίδει καρπούς.

Χτίζεται μία ομάδα με πολύ μεγάλη σοβαρότητα. Ούτως ή άλλως είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ παίζει ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με ταχύτητα, συνοχή στις κινήσεις.

Για τον ευρωπαϊκό αγώνα με αντίπαλο την Μπριζ θα πω ότι η Βελγική ομάδα δεν είναι φόβητρο. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει και θετικό αποτέλεσμα στο Βέλγιο για να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού”.


* Στην φωτογραφία ο Ρίαν Καπαγιαννίδης με τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς από την περίοδο που συνεργάζονταν.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.