Δημήτρης Μάλλιος: Ο Dragon που από Dj βρέθηκε στη Wall Street

Metrosport Team27 Μαρτίου 2024

Ο Δημήτρης Μάλλιος που κρατά την μια καρέκλα του επενδυτή στο Dragons'Den του ΑΝΤ1, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 26/3 στο The 2Night Show.

O άνθρωπος που κατέκτησε τη Wall Street μίλησε για τη ζωή του στην Αμερική και εξηγεί πώς κατάφερε από Dj να γίνει ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας κσι να εισβάλλει στον χώρο των μεγάλων επενδύσεων.

Έλληνας δεύτερης γενιάς, μεγάλωσε σε ένα σπίτι που μιλούσαν μόνο ελληνικά. Αυτό τον δυσκόλεψε στο σχολείο, όπου αναγκάστηκε να μάθει αγγλικά μόνος του. Άφησε νωρίς το σχολείο, στο οποίο δεν τα πήγαινε καλά, για να εργαστεί και να βοηθήσει την οικογένειά του. Υπήρξε πωλητής αυτοκινήτων και αργότερα Dj δημιουργώντας την πρώτη του εταιρία. Στη Wall Street βρέθηκε τυχαία όταν ο θείος του συνεταιρού του, αναγνώρισε σε αυτόν την ικανότητα να πείθει.

Το τελευταίο διάστημα έχει μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα με τη σύζυγο και τα δύο μικρότερα από τα τέσσερα παιδιά του: «Έχω τέσσερα παιδιά, τα δυο ζουν εδώ στην Ελλάδα και τα άλλα δυο στην Αμερική.

Τα παιδιά που είναι εδώ μαζί μου, τους αρέσει εδώ και δεν θέλουν να πάνε πίσω καθόλου. Η γυναίκα μου είναι Αμερικανίδα και ήρθαμε εδώ στην Ελλάδα μόνιμα. Εδώ είμαστε, τα έχω πουλήσει όλα. Δεν υπάρχει τίποτα εκεί και δεν το μετάνιωσα. Κανένας δεν μπορεί να αλλάξει ζωή και να περιμένει το ίδιο.

Πρέπει να είσαι έτοιμος για κάτι διαφορετικό γιατί έχεις αλλάξει πολλά. Δεν μπορείς να πεις ότι «εγώ θα φύγω από εδώ, θα πάω εκεί και θα είναι το ίδιο». Μπορώ να πω ότι με αγκάλιασε και ότι δεν με αγκάλιασε η Ελλάδα.

Είναι ακόμα δύσκολο να κάνεις μερικά πράγματα εδώ στην Ελλάδα. Δεν έχει φτάσει δηλαδή στο επίπεδο που αξίζει. Τα προβλήματα της Ελλάδας δεν είναι δικά μου, εγώ είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος.

Έστησα την εταιρεία μου, έχω τη δουλειά μου και ακόμα δουλεύω από εδώ εκεί. Την δουλειά που έχω εγώ μπορώ να την κάνω από παντού. Έχω και μια οικογένεια που έχουμε πολλή αγάπη μέσα στο σπίτι και όπου και να πάμε θα έχουμε το ίδιο πράγμα», είπε για τη ζωή του και τη διαχείριση της δουλειάς του.

Βέβαια όπως δηλώνει, ο Δημήτρης Μάλλιος, κατανοεί πως η οικονομική κατάσταση του μέσου Έλληνα δεν αφήνει περιθώρια για ένα καλό μέλλον: «Είναι δύσκολο, για παράδειγμα, για έναν που δουλεύει και παίρνει μισθό 600 ή 1000 ευρώ τον μήνα να πληρώνει τόσο πολύ φόρο. Πως μπορεί κάποιος μπορεί να προχωρήσει την ζωή του, το όνειρο του και να πει ότι βάζω στην άκρη κάποια χρήματα για να ξεκινήσω κάτι; Είναι αδύνατο», παραδέχεται στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.