Ο ΠΑΟΚ δεν είναι στα καλά του, είναι ολοφάνερο, όμως, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό

Δημήτρης Κανελλάκης13 Μαρτίου 2024

Θα πρέπει να συμφωνήσουμε, νομίζω, ότι... στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό. Το λέω αυτό με αφορμή όλη αυτή την γκρίνια που έχει προκύψει στον ΠΑΟΚ με αφορμή την ήττα στο Ζάγκρεμπ από τη Ντινάμο και, ακόμη περισσότερο, μετά από το νέο αρνητικό αποτέλεσμα, στο ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα.

Δεν είναι καλά ο ΠΑΟΚ. Δεν χρειάζεται να διαθέτει ειδικές γνώσεις κάποιος για να καταλάβει ότι η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή για την ομάδα του Λουτσέσκου το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ενέργεια, δεν έχει φρεσκάδα, είναι προβλέψιμος, έχει ολοφάνερο πρόβλημα στη θέση του σέντερ φορ, βραχυκυκλώνει απέναντι σε αντιπάλους που τον παίζουν κλειστά και δεν καταφέρνει με τίποτε να βρει λύσεις.

Ισχύουν όλα αυτά. Κανείς δεν διαφωνεί. Πράγματι, όλα αυτά τα προβλήματα είναι που τον έχουν φέρει σε πολύ δυσχερή θέση. Όχι βαθμολογικά, όμως, και αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε.

Από πλευράς εικόνας, όντως, ούτε ενθουσιάζει, όπως ενθουσίαζε το προηγούμενο διάστημα, ούτε εμπιστοσύνη εμπνέει. Ωστόσο, εξακολουθεί από πλευράς συγκομιδής να είναι σε τέτοιο επίπεδο που κανείς να μην δικαιούται να τον ξεγράψει και που, σίγουρα, δεν έχει έρθει η καταστροφή για τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του.

Αλλωστε, καμία από τις τέσσερις ομάδες που διεκδικούν την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν μοιάζει να είναι τόσο ισχυρή που να αποτελεί φόβητρο για τις υπόλοιπες, που να έχει ένα εμφανές προβάδισμα, που να δίνει το δικαίωμα στους οπαδούς της να πιστεύουν ότι από αυτήν εξαρτώνται οι εξελίξεις.

Το θέμα, βέβαια, για τον ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή δεν είναι τα πλέι οφ, τα οποία αργούν να αρχίσουν και έχει χρόνο για να προσπαθήσει ώστε να διορθώσει αυτά που τον ταλαιπωρούν.

Το θέμα είναι ότι αύριο έχει τη ρεβάνς με τη Ντινάμο και το ερώτημα είναι αν μετά από όσα μας έδειξε στο Ζάγκρεμπ την περασμένη Πέμπτη και στην Τούμπα την Κυριακή, προλαβαίνει διαφορετικός να εμφανιστεί αύριο το βράδυ.

Σε αυτό το ερώτημα είναι πολύ δύσκολο να δώσει κάποιος απάντηση. Γι' αυτό ας περιμένουμε τη ρεβάνς με τους Κροάτες αύριο το βράδυ...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.