Έφτασε η ώρα να μιλήσουν οι λαοί της Ευρώπης !

Metrosport Team06 Μαρτίου 2024

Εμείς οι Έλληνες της Ευρώπης, τα παιδιά της Ελλάδας που ζούμε και δημιουργούμε σε κάθε μέρος του κόσμου και φέρνουμε τη φωνή και τον πολιτισμό της παντού ενώνουμε τη φωνή μας με τους άλλους και διεκδικούμε το μέλλον μας στο νέο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αγωνιζόμαστε για Αξιοκρατία, Δημοκρατία, Εθνική Ανεξαρτησία, Λειτουργία Κρατικών Θεσμών, Ανεξάρτητων Αρχών, για δίκαιη και ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.

 Η Ελλάδα, μέντορας και πνευματικός γονέας της Ευρώπης, ακόμη και στις κρίσεις της, ορθώνει το ανάστημά της και ξεπερνά τα αδιέξοδά της. Εμείς, ως Ομογενειακό Δίκτυο, αγκαλιάζουμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες και στηρίζουμε τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους νέους οι οποίοι στο γενικευμένο δημογραφικό πρόβλημα καλούνται να γεννήσουν τους νέους Έλληνες.

 Στηρίζουμε την ανάπτυξη της οικονομίας, τη διεύρυνση της αγοράς εργασίας, τους αγρότες και όσους έχασαν τις περιουσίες τους ως συνέπεια της κλιματικής αλλαγής και υπερασπιζόμαστε τα σύνορα της Ελλάδας που είναι και σύνορα της Ευρώπης. Σεβόμαστε κάθε θρησκεία και στηρίζουμε την Ορθόδοξη χριστιανική πίστη. Προστατεύουμε το περιβάλλον, στοχεύουμε σε μια βιώσιμη ανάπτυξη με προστασία του φυσικού πλούτου. Προστατεύουμε την κρατική περιουσία και ενισχύουμε την ανάκαμψη της χώρας μας με την αξιοποίηση των φυσικών πόρων, του τουρισμού, τη στήριξη του πρωτογενούς και του δευτερογενούς τομέα παραγωγής, της ναυτιλίας, των ελεύθερων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με γενναία μείωση της φορολογίας. Προστατεύουμε την πρώτη κατοικία κάθε πολίτη που έγινε βορά για τους πιστωτές, προτείνουμε λύσεις για το ιδιωτικό χρέος. 

Μέλημά μας είναι το Κράτος Πρόνοιας, η Εκπαίδευση, η Υγεία και ο δημόσιος χαρακτήρας τους. Διεκδικούμε τις πολεμικές αποζημιώσεις, την αποπληρωμή των οικονομικών συνεπειών της Κατοχής και την επαναδιαπραγμάτευση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Καταπολεμούμε τις παθογένειες και ενισχύουμε τη Δημοκρατία, την ευημερία, την ισονομία και τη σταθερότητα, αρχές που θα παραδώσουμε στους νεότερους όπως τις πήραμε από τους προγόνους μας. Παίρνουμε το μέλλον μας στα χέρια μας !

 Αγωνιζόμαστε για να ζουν οι Έλληνες με αξιοπρέπεια. Για μας, για τα παιδιά μας, για τον απόδημο Ελληνισμό. Γιατί η Ελλάδα είναι οι άνθρωποί της. Για τις αξίες αυτές, εμείς στο Ομογενειακό Δίκτυο «Έλληνες της Ευρώπης» ζητούμε την εμπιστοσύνη της πατρίδας και την υποστήριξή της για να φέρουμε τη φωνή της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.