Δασκαλάκης: «Μπράβο στον Λουτσέσκου που βάζει τον Σαμάτα»

Metrosport Team02 Μαρτίου 2024

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε για την αγωνιστική κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στους τερματοφύλακες των ομάδων που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ένας πρώην τερματοφύλακας, ο Σήφης Δασκαλάκης. Παράλληλα, απάντησε στο ποιος πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος γκολκίπερ στη Super League 1.

Ο Σήφης Δασκαλάκης τόνισε τα εξής: «Είμαι στο Ηράκλειο της Κρήτης. Από εκεί παρακολουθώ τις εξελίξεις. Ο Κοτάρσκι κατά την γνώμη μου, είναι ένας από τους κορυφαίους. Ο Αναστασιάδης είπε πως ο Κοτάρσκι είναι ο καλύτερος. Όμως έχω μία διαφορετική άποψη και θα σας την αναφέρω. Έχω εντυπωσιαστεί από τον Ντραγκόφσκι, όχι όμως εξαιτίας των πέναλτι που έπιασε με τον ΠΑΟΚ στον δευτερο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Και κακό να είναι το πέναλτι, πάλι μπορείς να το δεχθείς. Είναι πολύ καλός με τα πόδια ο Ντραγκόφσκι. Ο Πασχαλάκης στον Ολυμπιακό είναι πιο σοβαρός. Δεν μπορώ να πω ότι ξεχωρίζω κάποιον. Θα πω ότι ο Ντραγκόφσκι είναι ο καλύτερος αυτή την στιγμή. Για τον Κοτάρσκι είχα πει πρόσφατα ότι είναι ένας από τους καλύτερους. Ο Ντραγκόφσκι με έχει εντυπωσιάσει. Στα πέναλτι που έπιασε, ίσως ήταν και τυχερός στις επεμβάσεις του.

Εκεί παίζει ρόλο η ικανότητα του τερματοφύλακα να διαβάσει τον παίκτη και να πέσει στην σωστή γωνία. Αλλά έχει ευθύνη και ο παίκτης που εκτελεί.

Σε ποιον είναι το άγχος; Στον τερματοφύλακα κυρίως. Όσο για τον Σαμάτα, εκτός από το πέναλτι, η όλη του παρουσία δεν ήταν καλή. Μπράβο στον Λουτσέσκου που βάζει βασικό τον Σαμάτα. Δείχνει ότι τον στηρίζει. Τώρα, στα δύσκολα. Αλλιώς θα χάσει τον παίκτη.

Το σωστό είναι αυτό που έκανε ο Λουτσέσκου. Αλήθεια όμως πόσο να τον στηρίξει ακόμη; Πρέπει και ο Σαμάτα να αποδείξει ότι μπορεί. Την πέμπτη φορά, ας τον βάλει βασικό και εάν δεν μπορέσει, τότε θα του πω: πήγαινέ τον στο αεροδρόμιο Μακεδονία να πετάξει για αλλού.

Όσο για το Πρωτάθλημα, όλοι χαρακτηρίζουν την ΑΕΚ ως φαβορί. Εγώ θέλω να το πάρει οποιοσδήποτε άλλος εκτός από την ΑΕΚ. Έτσι για αντίδραση. Με ενοχλούν κάποιες αποφάσεις του VAR για την ΑΕΚ. Δεν ξέρω, νομίζω ότι είναι λίγο ενοχλητικό αυτό που συμβαίνει. Θα δούμε πάντως ωραίους αγώνες στα πλέι οφ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.