Γιατί η λήξη της σύμβασης του VAR δεν δημιουργεί άμεσο πρόβλημα

Metrosport Team01 Μαρτίου 2024

Ένα σοβαρό θέμα που μπορεί να εξελιχθεί σε πρόβλημα ενόψει της επόμενης σεζόν βγήκε στην επιφάνεια και αφορά στη λειτουργία του VAR.
Η 5ετής σύμβαση (κόστους 13.454.000€) για το VAR ανάμεσα στην κυβέρνηση και το ανάδοχο σχήμα (κοινοπραξία «Medialuso»/«InDigital»), για το έργο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Ελληνικού Ποδοσφαίρου με σύγχρονα Ψηφιακά Μέσα ΤΠΕ» (VAR) ολοκληρώνεται τον προσεχή Μάιο. Από το πρωί προκύπτουν πληροφορίες που αφορούν στην ημερομηνία που θα συμβεί αυτό και κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει το τέλος των πλέι οφ.

Όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης όμως η σύμβαση λήγει στις 30 Ιουνίου και ως εκ τούτου δεν μπορεί να προκύψει πρόβλημα στην τρέχουσα σεζόν. Το θέμα της ανανέωσης της σύμβασης του VAR θα συζητηθεί μεταξύ ΕΠΟ και Super League ωστόσο, δεδομένου ότι το κόστος του βάρυνε τον Έλληνα φορολογούμενο, θα πρέπει να αποσαφηνιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα καλυφθεί αυτό με τη νέα σύμβαση.

Ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης δεν έχει πάρει ακόμη θέση επί του θέματος και μένει να φανεί αν θα συμβεί το αυτονόητο, με τις ΠΑΕ να αναλαμβάνουν αυτό το κόστος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.