Eurovision 2024: Ονόματα-έκπληξη οι σχολιαστές της ΕΡΤ

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2024

Αλλαγή… φρουράς και φέτος στον σχολιασμό της Eurovision, καθώς δύο νέα πρόσωπα αναλαμβάνουν ρόλο σχολιαστών του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού.

Τον σχολιασμό πέρυσι είχαν αναλάβει η παρουσιάστρια της ΕΡΤ, Τζένη Μελιτά που αντικατέστησε μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια τον Γιώργο Καπουτζίδη, και η πολύπειρη Μαρία Κοζάκου.

Φέτος, πίσω από τα μικρόφωνα του σχολιασμού, στις βραδιές του Α’ και του Β’ Ημιτελικού (7 και 9 Μαΐου αντίστοιχα) αλλά και στον Μεγάλο Τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας, θα βρίσκονται ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα.

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, τα 37 τραγούδια και τους καλλιτέχνες που θα τα ερμηνεύσουν στο Malmö Arena της Σουηδίας, στους δύο Ημιτελικούς και στον Μεγάλο Τελικό.

Η Μαρίνα Σάττι ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εμφάνισή της στον Β’ Ημιτελικό του 68ου Διαγωνισμού της Eurovision και αν και οι λεπτομέρειες για το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα κρατούνται ακόμα ως επτασφράγιστο μυστικό, η τραγουδίστρια μάς έχει συστήσει μέχρι στιγμής τους τρεις χορευτές που θα την πλαισιώσουν αλλά και τον διάσημο χορογράφο της, Majnoon.

Σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες που “εντόπισαν” την καλλιτέχνιδα, η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη και επιβεβαίωσε την παρουσία των τριών σέξι χορευτών στο πλευρό της.

Παράλληλα, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το “αν θα φέρει εξάρες στα ζάρια”, σαφή αναφορά στον τίτλο του τραγουδιού με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Σουηδία τον Μάιο, η Μαρίνα Σάττι χαμογέλασε επιβεβαιώνοντας με έναν τρόπο τις φήμες που θέλουν το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, να έχει τον τίτλο “Ζάρι“.

Την Πέμπτη (22/02) η Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα απόσπασμα από τις πρόβες με τους χορευτές της και τον χορογράφο της, όπου την βλέπουμε να είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, η χορογραφία του τραγουδιού στη Eurovision, θα περιλαμβάνει μια γερή δόση… twerking!

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.