ΠΑΟΚ: Θυμός που δίνει ώθηση, πρώτος στόχος το 3Χ3 και μετά Ευρώπη

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2024

Μπορεί να πέρασαν αρκετές ώρες από τον συγκλονιστικό και με τραυματικό φινάλε, δεύτερο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό (πρώτη φορά ολοκληρώθηκε αγώνας με πέναλτι, πρώτη φορά κρίθηκε ημιτελικός από την άσπρη βούλα στην Λεωφόρο!), αλλά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανά την υφήλιο δεν μπορούσαν ακόμη να χωνέψουν αυτό που συνέβη. Οι τρεις matchball εκτελέσεις πέναλτι και στο φινάλε το γλίστρημα του Σαμάτα θα κάνουν πολύ καιρό να ξεπεραστούν και σίγουρα θα είναι μία διαχρονική πληγή για τους «ασπρόμαυρους».

Ωστόσο, η ομάδα δεν μπορεί να μείνει εκεί. Οι παίκτες πρέπει να σηκώσουν κεφάλι και να κοιτάξουν μπροστά, στο Πρωτάθλημα και το Conference League, έχοντας πλέον μία ακόμη απόδειξη της ποιότητάς τους. Το ματς στην Λεωφόρο ήταν το πιο γεμάτο φετινό του ΠΑΟΚ και το 0-1 της κανονικής διάρκειας είναι μαγική εικόνα με βάση την μπάλα που έπαιξαν οι παίκτες του Λουτσέσκου. Γι’ αυτό, άλλωστε, στα αποδυτήρια μετά το ματς κυριαρχούσε ο θυμός για τον αποκλεισμό από μία κατώτερη ομάδα όπως ήταν ο Παναθηναϊκός.

Ο 55χρονος τεχνικός και οι συνεργάτες του φρόντισαν να δείξουν πόσο περήφανοι ήταν για την εμφάνιση των παικτών και από το βράδυ της Τετάρτης προσπαθούν να μετατρέψουν τον θυμό τους για τον άδικο αποκλεισμό σε θετική ενέργεια για τους επόμενους αγώνες σε Πρωτάθλημα και Conference League. Στόχος τους είναι από το κακό του αποκλεισμού να δημιουργηθεί καύσιμο που θα δώσει ώθηση στην ομάδα για να κάνει ένα πολύ δυνατό τελικό σπριντ στην σεζόν.

Πρώτος στόχος το 3Χ3 και μετά Ευρώπη

Το επόμενο βήμα, λοιπόν, είναι ο ΠΑΟΚ να κλείσει μόνο με νίκες την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, περνώντας από Αγρίνιο, Σέρρες και Λαμία. Ο θυμός και η έξτρα αυτοπεποίθηση το καύσιμο, αλλά δεν θα είναι εύκολα τα ματς. Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν απουσίες. Ο Μπράντον και ο Μπάμπα θα απουσιάσουν από το ματς με τον Παναιτωλικό (δηλωμένοι απόντες). Ακόμη, τραυματίες είναι ο Μιχαηλίδης και ο Εκόνγκ, η ώρα του Τζίμα φαίνεται ότι έρχεται. Μετά ακολουθεί το ματς με τον Πανσερραϊκό που θα λείπουν οι τιμωρημένοι Μεϊτέ και Κουλιεράκης. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανασυνταχθεί και μέσα από αυτά τα ματς να βρει τις νίκες και την ηρεμία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.