Ο υποστηρικτικός Μάρκος Αντόνιο, ο τσατισμένος Κοτάρσκι και ο Σαμάτα

Κώστας Πετρωτός23 Φεβρουαρίου 2024

Είναι σκηνές που δεν θα ξεχαστούν από τους παίκτες και το προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ μέχρι τα βαθιά τους γεράματα, αυτές που βίωσαν κατά την διαδικασία των πέναλτι. Υπήρξαν διάφορες αντιδράσεις, γεμάτες συναίσθημα. Μία από αυτές, την υποστήριξη των παικτών του ΠΑΟΚ όταν ο Σαμάτα έχασε το πέναλτι την είδαμε.

Όλοι έπεσαν πάνω στον Τανζανό και προσπάθησαν να τον παρηγορήσουν. Λίγα λεπτά νωρίτερα, ήταν ο Μάρκος Αντόνιο εκείνος που προσπαθούσε να τονώσει την ψυχολογία του 31χρονου επιθετικού. Με χαρακτηριστικές κινήσεις και πολλά λόγια, προσπαθούσε να του δείξει ότι μπορεί να ευστοχήσει, να του τονώσει την αυτοπεποίθηση, αν και δεν έπιασε τόπο η προσπάθεια. Η αλήθεια είναι ότι ο Ταζνανός φορ του ΠΑΟΚ δεν έδειχνε ιδιαίτερη διάθεση να αναλάβει ένα από τα πρώτα χτυπήματα και γι’ αυτό έμεινε στις πίσω επιλογές.

Από την άλλη, ο Ντομινίκ Κοτάρσκι δεν μπορούσε να χωνέψει αυτό που συνέβη-παρότι οι εκτελέσεις άρχισαν με δική του απόκρουση. Ήταν τσαντισμένος με την εξέλιξη και μάλιστα την ώρα που η διαδικασία προχωρούσε, είχε δείξει διάθεση να αναλάβει και αυτός να εκτελέσει πέναλτι. Δεν θα μπορούσε, όμως, να μπει ο Κοτάρσκι νωρίτερα στη σειρά των εκτελέσεων γιατί θα ήταν σαν να ακύρωνε τους υπόλοιπους παίκτες.

Και επειδή αυτό γράφτηκε ιδιαίτερα σε σχέση με τον Σαμάτα, σκεφτείτε τι μήνυμα θα έπαιρνε ο Τανζανός αν ο Κροάτης εκτελούσε πριν από εκείνον. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάρκος Αντόνιο είχε και πολύ έντονες αντιδράσεις όταν προέκυψε ο σοβαρός τραυματισμός του Μπάμπα. Εδειχνε πολύ έντονα την ανησυχία του και αυτό ήταν ένα ακόμη «σημάδι» για άμεση ιατρική επέμβαση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.