Άρης: Περιμένει τους τραυματίες για να είναι πλήρης πρώτη φορά

Γιώργος Στράντζαλης20 Φεβρουαρίου 2024

Ο Άρης ταλαιπωρήθηκε πολύ το προηγούμενο διάστημα από τραυματισμούς, οι οποίοι τις περισσότερες φορές μάλιστα προέκυπταν εν μέσω σημαντικών αγώνων και κυρίως σε θέσεις που οι επιλογές για τον Άκη Μάντζιο ήταν περιορισμένες, με αποτέλεσμα είτε κάποιοι παίκτες να τραβήξουν μεγαλύτερο κουπί είτε ο προπονητής να πάει αναγκαστικά σε αλχημείες για να καμουφλάρει τα κενά.

Μετά από πολλούς μήνες υπάρχει προοπτική ο Άρης να παίξει πλήρης στα επόμενα παιχνίδια καθώς οι Φαμπιάνο, Ζουλ και Τζούρασεκ βρίσκονται στο δρόμο της επιστροφής .και είναι πιθανό από αυτή την εβδομάδα να μπουν κανονικά στις προπονήσεις. Ο Καμερουνέζος ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα έχει μπει σε κάποια κομμάτια και μένουν ο Βραζιλιάνος με τον Κροάτη, δίνοντας στον προπονητή σημαντικές λύσεις και ειδικά όσον αφορά τον χώρο του κέντρου.

Εφόσον μπουν και οι τρεις μπουν σε κανονικούς ρυθμούς, τότε θα είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που ο Μάντζιος θα έχει απαρτία όσον αφορά τις επιλογές του. Μετά από μία περίοδο μάλιστα που κάθε εβδομάδα αντιμετώπιζε τουλάχιστον δύο απουσίες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.