Η ώρα της κρίσης έφτασε για τον Άρη, που στα δύο παιχνίδια με τον Παναιτωλικό παίζει όλη τη χρονιά

Δημήτρης Κανελλάκης13 Φεβρουαρίου 2024

Η ώρα της κρίσης έφτασε για τον Άρη. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται πια στην τελική ευθεία της προσπάθειάς τους για την επίτευξη του μεγάλου στόχου τους, που είναι, ως γνωστόν, να φτάσουν, αρχικά, στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και να έχουν, ασφαλώς, την ευκαιρία να διεκδικήσουν την κατάκτηση του τροπαίου.

Αρχής γενομένης από σήμερα και τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για τον Άρη παίζεται όλη η χρονιά. Στα δύο ματς με την ομάδα του Αγρινίου κρίνονται πολλά για τους παίκτες, τον προπονητή, την διοίκηση του Άρη.

Θα κριθεί το κατά πόσο όλο το τελευταίο διάστημα άξιζε να βάζουν σε δεύτερη μοίρα τους αγώνες πρωταθλήματος και να έχουν το μυαλό τους αποκλειστικά στους αγώνες κυπέλλου.

Θα κριθεί αν η εικόνα που παρουσίαζαν αγωνιστικά οφειλόταν μόνο στο ότι... διάλεγαν παιχνίδια και κόντρα στον Παναιτωλικό θα εμφανιστεί μια... άλλη ομάδα, ή αν υπάρχει και κάτι άλλο που θα χρειαστεί να διαχειριστεί ο Μάντζιος για να μην αναγκαστεί να αντιμετωπίσει προβλήματα που σε καμία περίπτωση δεν θέλουν οι «κίτρινοι» να βρουν μπροστά τους.

Όπως και να 'χει, ανεξάρτητα από οτιδήποτε άλλο, ο Άρης καλείται να αποδείξει πως όλη η συζήτηση που υπάρχει γι' αυτόν από την ώρα που απέκλεισε την ΑΕΚ και σύμφωνα με την οποία μετά από εκείνη την επιτυχία «κλείδωσε» την συμμετοχή του στον τελικό, δικαίως γίνεται και να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί για να είναι ο ένας από τους φιναλίστ.

Ο Παναιτωλικός σίγουρα δεν είναι ομάδα που μπορεί να αποτελέσει φόβητρο για τον Άρη. Σίγουρα, όμως, δεν είναι και ένας αντίπαλος που μπορεί να τον υποτιμήσει ο Άρης, να θεωρήσει δεδομένο ότι τον έχει στο... τσεπάκι του και δεν χρειάζεται να καταβάλλει καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια προκειμένου να τον αποκλείσει.

Γι' αυτό και θα πρέπει από σήμερα κιόλας να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στον τελικό. Από σήμερα κιόλας να έχει ένα αποτέλεσμα το οποίο θα μεγιστοποιεί τις πιθανότητές του για να τα καταφέρει και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.