Η 22χρονη με την 29χρονη «μητέρα» που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Metrosport Team13 Φεβρουαρίου 2024

Ένα αχώριστο ντουέτο του Tiktok αποτελείται από μία μητέρα και κόρη που έχουν μόλις 7 χρόνια διαφορά, και λατρεύουν να απαντούν στις αντιδράσεις των followers που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν είναι δίδυμες. Οι θεατές στα βίντεό τους σχολιάζουν πάντα τόσο όμορφες είναι, χωρίς να μπορούν να ξεχωρίσουν ποια είναι η μαμά και ποια είναι η κόρη, με την 29χρονη και την 22χρονη να λένε ότι δεν έχει σημασία, αφού είναι πάνω απ' όλα besties.

Εδώ και καιρό, η 22χρονη Τίζι Τσάπιν και η 29χρονη μητριά της έχουν ως αγαπημένη τους φάρσα να αφήνουν άναυδο το κοινό τους, Στα βίντεό τους συγκρίνουν τη βαφή των μαλλιών τους, την γκαρνταρόμπα τους, τραγουδούν, χορεύουν και μεταδίδουν live τις εμπειρίες τους από διάφορα events, όπως γράφει η Sun.

«Μου λένε ότι η μητέρα μου μοιάζει με δίδυμή μου», γράφει η Τίζι σε ένα από τα Tiktok της. Οι περισσότεροι δεν μπορούν να τις ξεχωρίσουν παρά όταν αποκαλύπτουν το μυστικό τους. «Νόμιζα ότι η μητέρα σου ήταν στα δεξιά», γράφει ένας.

@tizzichapin facts tho🤭 @sav_chapin #stepmom #stepdaughter #blendedfamily #agegap #fyp #foryou #foryoupage #fypシ ♬ original sound - Sassy127

«Αν ήμουν ο πατέρας σου, δεν θα έβγαινα με γυναίκα ίδια με την κόρη μου», παρατηρεί πιο εύστοχα ένας ακόμη χρήστης. Δεν τις πτοεί τίποτα όμως: «Χρόνια πολλά bestie», εύχεται η 22χρονη στη μητριά της σε ένα από τα βίντεο.

Οι δυο τους έγιναν αχώριστες μετά από μία άβολη περίοδο, όταν ο πατέρας της Τίζι της σύστησε τη νέα της μητέρα. Από τότε όμως έχουν σπάσει τελείως τον πάγο, και ανταγωνίζονται ποια θα κάνει το καλύτερο twerk, ενώ πολλές φορές ανταλλάσσουν συνολάκια για να μπερδεύουν ακόμα περισσότερο τους φανς.

@tizzichapin morgan wallen in Az❤️‍🔥 @Sav #morganwallen #hardy #baileyzimmerman #country #countrymusic #countryconcert #concertoutfit #stepmom #stepdaughter #bestfriend #fyp #foryou #fypシ ♬ original sound - Tizzi

Πηγή: reader.gr 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.