Άρης: Προσπάθησε για περισσότερα εισιτήρια στη Γερμανία

Metrosport Team30 Ιανουαρίου 2024

Η αποστολή του Αρη αναχωρεί για τη Γερμανία ενόψει του αυριανού (31/1, 20:30) αγώνα με την Ουλμ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Eurocup με μοναδική απουσία αυτή του Λευτέρη Μποχωρίδη, συν ασφαλώς τη δεδομένη του Γιώργου Φίλλιου.

Ο έμπειρος γκαρντ συμμετέχει σε κομμάτια των προπονήσεων αλλά δεν έχει ξεπεράσει ολοκληρωτικά το πρόβλημα στη γάμπα, κυρίως όμως κρίθηκε ανέτοιμος κι έτσι θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη. Αυτό σημαίνει ότι ο Γιάννης Καστρίτης θα χρειαστεί να δώσει περισσότερο χρόνο στους υπόλοιπους γκαρντ ούτως ώστε να καλύψει το κενό που δημιουργείται. Σε ότι αφορά τη σημασία του αγώνα, στον Αρη γνωρίζουν ότι ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων μπορεί να τους εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση και για την ακρίβεια σε περίπτωση δικής τους νίκης επί της γερμανικής ομάδας και ήττας της Τουρκ από την Μπουργκ στην Αγκυρα καθώς η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Τούρκους. Σε διαφορετική περίπτωση, δηλαδή αυτή της ήττας από την Ουλμ, αυτομάτως θα αποκτήσει χαρακτήρα τελικού ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής με την Τρέντο στο NickGalisHall.

Στο μεταξύ, μετά την «γκάφα» των Γερμανών και την επικριτική ανακοίνωση που εξέδωσε κατά της ΚΑΕ Αρης ο SUPER 3 Στουτγάρδης (σ. σ. έλαβε μόλις 15 εισιτήρια), οι «κίτρινοι» είχαν νέα επικοινωνία με τη διοίκηση της Ουλμ και τους εξήγησαν ότι είναι αναγκαίο να τους δοθούν περισσότερα εισιτήρια για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των φιλάθλων τους αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση. Το πρόβλημα προέκυψε από το γεγονός ότι ενώ υπήρχε συμφωνία για να δοθούν 280 εισιτήρια, οι Γερμανοί υπολόγισαν μέσα σε αυτά και Ελληνες οι οποίοι ζουν στη Γερμανία και εξασφάλισαν εισιτήριο με συνέπεια να μειωθεί κατά το ήμισυ ο αριθμός αυτών που αντιστοιχούσαν στον Αρη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.